Tgcckir Kızlar ikili test yaptıranlar hangi hastanede yaptırdı fiyatı nedir? Güvendiğiniz yaptırdığınız yerden memnun kaldığınız yerleri yazabilirmisimizz????
zcolak Tgcckir ben biraz ekonomi yapayım dedim Çapa’ya gittim ama sadece ultrason kısmını orada yaptılar kan alma kitleri olmadığı iÇin (!) kan kısmını özle yönlendirdi aşağı yukarı aynı parayı verdim kendi hastanem 230 liraya yapıyordu 🤦🏼♀️
Tgcckir Oglumabioluyor60 nerede yaptırdınız uyguna yaptırmışsınız baya benim hasytanem şuan 375 tl yapıyor
mervekucuk Oglumabioluyor60 hayır devlet yapıyor benim doktorum söyledi birdahaki rabdevuda ikili tarama yapcaz diye neden yapmasinki
Tgcckir Yani evet banada fazla geldi anadolu yakasında oturuyorum. Anadolu yakasında arıyorum bir hastane testi uyguna yapabilcek.
Tgcckir Cigdem30 devlette nasıl yaptırıyorsunuz. Sanırım ilk kadın doğum bölümüne randevu almak gerekiyor orasının yönlendirmesi gerekiyor. Ben çalıştığım için 2 kere izin alamam şirketimden o yüzden uygun bir yerde yaptırmak istiyırum
Cigdem30 Tgcckir iki kere neden izin alacaksiniz anlmadim sabah ac karna doktora kontrele gidyorsun sonra kan verip cikiyorsun 20 gun snra sonuc geliyor
Tgcckir mervekucuk siz devlet hastanesine mi gidiyordunuz muayne için... şimdi kadın doğum bölümüne mi randevu almam lazım bu test için. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz istanbuldamısınız
mervekucuk Tgcckir evet devlete gidiyorum kadın doğum doktorum aynı ozelin doktoru gibi ilgileniyor memnunum ama İstanbul'da değilim ben artvindeyim
Cigdem30 Tgcckir evet canim kadin doguma randuvu alican herhangi bir doktora al testlerini yaptir sonuclar gelince kendi doktoruna gosterebilirsin ben oyle yaptim