Deletedmom0065 Yoann hahahhahah ay çok güldüm ya Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin canim maşallah oglana yigidin malı demiş vurmuş masaya ahhaha😂
Yoann Deletedmom0065 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza 🤲🏻 Ama öyle yiğidin malı meydanda der gibi bi görüntü oldu bizde kontrol sırasında çok güldük 😂
haklisinesracim Yoann ya bana 16 da pipisi diye uzun uzun gosterdi renklide bide 18 de gittik kızmış meğer ayrintilida da kız oldugunu ögrendik 😍😍😍
Yoann haklisinesracim sağlıkla gelsin inşallah minik prenses bize de hep kız dediler ama bu görüntüden sonra değişeceğini hiç sanmıyorum 😂
Ps15 Yoann Bizim de 11den beri böyle bir görüntü vardı ama erken olduğu için doktor %80 diyordu hep ne olur ne olmaz diye 15-16 da %100 dedi😄 Sizinki de bariz değişeceğini sanmam ama yine de 15-16.haftayı beklemek en iyisiymiş kesin sonuç için😄
haklisinesracim Yoann alisinca değişmesi zor oluyor ya benim her teoride kız çıktığı için içimde şüphe vardi o yuzden hic mavi bisey almamıştım. Ayrintiliya kadar yine de alisveris yapmayin ama belli de olmuyor doktorlarin işi
Emineemir Banada 12haftalıkken bacak arası boş kıza benzıyor dedı 15haftalıkken baska doktora gıttım erkek dedı ama detaylıyı beklıvem artık