Cansumeryem Kızlar mrb size verilen demir ilacını ac karnına mi tok karnına mi alıyorsunuz veya alıyordunuz ben ac karnına alıyorum ama hangisi daha iyidir ac karnına mi tok karnına mi
AzraCaglar Cansumeryem canım açta kullanılıyo tokta ama genelde daha iyi etki ettiği için açkarnına öneriyorlar
Ga35 Cansumeryem kahvaltıdan iki saat sonra icilmeli , aç karnına icilmez hap olan demir emilimi olmaz bosuna icmis olursun düzenli kullanmak gerekir
Cansumeryem Melisatsss bende ac karnına icicektim ama ac mi tok mu karar veremedim su an emilimi olmaz diyo arkadasin biri arkadasin biri de ac karnına öneriyorlar dio napsam bilemedim 🤗
Hllswm Cansumeryem ac karnına içilir hemşireyim kesin bilgi olarak söylüyorum eğerki midene dokunuyo bulantı yapıyosa kahvaltıdan 2 saat sonra içebilirsin ama üstüne süt ve süt ürünleri tüketme ilacıda mümkün oldugunca limon damlatılmıs su yada portakal suyuyla iç
Cansumeryem Sedahatun dr.umda soylemedi ki normalde cok ilgili bi dr ama devlet hastanesine gidiyorum ve bi kaç kişi oluyor içerde muayenede o yüzden unuttu diye düşünüyorum 🤗
Ebru24 Sedahatun ozaman ole yapın aç karnına alın aldıktan sonra süt ve süt ürünleri tüketme canısı😘😘😘
Tugsem81 Cansumeryem bana ac karnına al ve ıkı saat kadar sut ve urunlerı seyler tuketme demıslerdı ben ac alıyorum bıkac saat sonrada kahvaltı yapıyorum ve decavit içiyorum tok karnına
1ogrencianne Cansumeryem aç alınması lazım daha tesirli, önüne ya da arkasına kalsiyum içerikli gıdalar tüketmemelisiniz yoksa etkinliği kayboluyor 1-2 saat geçmesi lazım 😊