madl41 Kızlar bu hafta 4 lü test yaptıracağım hastanemi aradım fiyat istedim bi bilgi veremeyiz yasak dedi .2.li test 100 tl idi acaba 4’lüye de mi aynı fiyat istenir. Umarım Faiş bir fiyat istenmez🙄 4’lü fiyatı hakkında bi bilginiz var mı?
emreesra madl41 canim ozelde muayne oluyorsan eger declete git orda ucretsiz yaptır geride ordaki sonuclari al ozeldeki doktoruna gister boşuna masraf yapma bence🙄çünkü bende öyle yapmayi dusunuyorum
Sasahu madl41 canım 4lü test yaptırmak zorunda mıyız?ikili test gibi mi? Yoksa ikili testte sıkıntı çıkarsa mı 4lü yapılıyor?
Mlssa madl41 Ben kadın sağlığı merkezine gidiyorum kontrollerime doktorum orda, burda yapıyoruz 4lü testi demişti, devlette uzun süre beklemek sıra vs uğraşmamak için orda yaptırdım 140tl di.Tabi yere göre de değişir.
madl41 emreesra kendi doktorum randevusunu bile verdiği için o yüzden bende o hastanede yapmak istedim bide devlette sonuçlar farklı çıkabiliyormuş yani yanlış sonuç çıkıyor diye duydum🙂
Mlssa Sasahu Benden 2li 3lü istemedi doktorum mesela canım,direk 4lü yaptık şükür temiz çıktı ama tabi en iyisini kendi doktorunuz bilir hepsini isteyen de var duruma göre🌸
madl41 Sasahu yok canım isteğe bağlı sadece biz yaptırmak istedik zaten sonuç ne olursa olsun o benim bebeğim.Maksat önden bilgilenmek 😊
Nur9286 Sasahu 2,li den sonra 3 lü tarama var 3 lü deki sonuç zaten bir sıkıntı var mı yok mu çıkartıyor eğer çok gerek görülürse 4 lü istenir genelde 4 lü ye gerek olmaz acil bir durum olmadıkça
madl41 Mlssa benim hastanemin adı Konak . Ben ikili testi Medicalde 100 tl ye yaptırmıştım . 4 lüyü hastane değiştirdiğim için fiyatının ne kadar olduğunu bilemedim inşallah 200 tl den yukarı değildir 😊🙏
madl41 Mlssa ben 2 li yapmıştım ama 3lü yapmadım 4 lü istedim 😊 Sonuç ne olursa olsun benim evladım sadece önden öğrenmek istedik😌
Basakk Yanlış hatırlamıyorsam 2’li testim 40 liraydı cok şükür bi sıkıntı yoktu ama doktorum dörtlüyü de yapalım içimiz rahat olsun dedi 185 liraydı o da
Mamiel Nur9286 olur mu dr lar genelde 2 li ve de 4 lü testleri isterler. 4 lü tarama 3 lü taramaya gore doğruluğu daha yüksek ve de 3 lü taramada ki hormonlara ek başka bir hormon daha eklenerek değerlendirilir. Bi çok dr 3 lüyü önermiyorlar bile...
Kubra9595 madl41 doktordan doktora ne istedigi degisiyor benim doktor hepsini yaptirtti ben 63 tl para ödedim özel medi yasam her hastane de fiyat ayni olmaya bilir tabi
madl41 Kubra9595 Cuma günü gidicem inşallah 200 tl üstü çıkmaz 😊 çünkü kan testi zaten renkli ultrason falan olsa neysede kan testine o kadar para vermek istemiyorum 😅