Kızlar 36 haftalık hamileyim dişimin agrısından duramıyorum . Çekilmesi gerekiyor . Kadın Doğum doktorum bi sorun olmaz dedi. Diş doktorum morfin ve antibiyotik kullanmam gerektiği için onay istedi ne yapacağımı bilemedim . Aranızda dişini çektiren oldu mu ?
20 lik DİŞ
Fatmafatmaa bende antibiyotik kullandım ve 3 ayı bekliyorum doktor izin verdiyse çektirebilirsin canım
bence çektir kurtul dayanılcak gibi değil agrı
ben 9 gündür çekiyorum
Doktor izin verdi çektircem dayanamıyorum 😭
Bende bir haftadır çekiyorum damaklarım şişti dayanmaya çalışıyorum. Kaçıncı haftalardasınız ben 11. Haftadayım
Eczane de şel alın bebek ler için satılıyor zaten bebek diş jeli bana iyi geldi o ve benim de yirmilik diş imdi damağım a kadar şilmişti çekmiyor lar ne yazık ki
Evladcan bende 9.4 üm 2 hafta sonra çektiricem 😞
hemde 2 diş
Evladcan 36 haftadayım ben . 20 lik çürümüş ve öndeki diğer dişleri de sıkıştırıyor mecbur çekilmesi lazım jelle geçecek bi agrı değil ölüyorum resmen
Nez122 jelle geçecek bi agrı değil diğer dişleri de sıkıştırıp sızlatıyor . Doktor bi sorun olmaz dedi.
Fatmafatmaa canım benimde öyle ağrıdan ağladığımı biliyorum başıma gözüme kadar vuruyor karanfil yağı aldım damlatıyorum geçiriyor çok şükür sende al geçer inş bazen bi kere damlatıp bekleyince hemen kesiyor bazen aşırı ağrıyınca bikaç defa yapıyorum kesiyor çok şükür karanfil yağından önce baya kötüydüm bende
Miraylina iki dişim birden agrıdı tekini çekti diğeri gömülü olduğu için çekmedi röntgen yasak köküne bakamadı. Karanfil yağının bi yan etkisi falan yoktur dimi . Diğer dişide o şekilde idare edelim en azından
Fatmafatmaa ben 13 haftalıkkan çektirdim canm
Fatmafatmaa benim yirmilik dişim çıktığı için ağrı sızı yutkunma hepsi var dı çekmek istiyordum kendini sıkarsan bişey olur dedi bunu diyende özel hastane devlete gittim bişey yapamam dedi ama jel sürdüm gayet iyi geldi
Fatmafatmaa yok canım bende kullanıyorum sadece yağ yani ay her gittiğim yere götürür oldum artık o da olmasa napardım diyorum kullan sende canım
Miraylina tamam canım teşekkür ederim
Fatmafatmaa rica ederim canım