Cemreberil Fatosbirinci rabbim hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin bende 30 haftalığım bnimde bebeğim 3 hafta büyük ve suyumuz fazla insulinden dolayı
Aa123 Hicranatov oraya gitceğim için rahatım birazda bi günde hepsini alıp dönücem allahın izniyle🤗teşekkür ederim bu arada
Nermin Tazegelin12 benmde.ayni yerleşmiş durumda rahim.kisalmasida var eşyaları aldım.ama.yikmadim.daha
Tuaa15 Hicranatov bende hazırlamadım daha zaten ev taşıcam birkaç haftaya 🥴 yeni evimde hazırlarım inşallah
25agustos Hicranatov bzimki 25 ağustos tahmini. Daha eksiklermiz var. Bende acele ediyorum biran önce yıkayıp ütülemek için ama şimdiden yapsam havasız kalır
Findik92227 Hicranatov bizimki hazır ama babamızın yanında 😂🤣 biz anneannedeyiz babamız seminer için kaldığımız yere gitti 2 hafta sonra kendisiyle getirecek biz gelirken arabada yer kalmadı sonra getirir dedik ☺
Sidelya Ben bu iki hafta içinde her şeyi hazırlamayı düşünüyorum erken doğum riskimiz yok görünürde ama ikiz olunca hazır olmak lazımmış. Kıyafetler tamam ama yıkanıp ütülenmedi daha 🤷🏽♀️
EsZe Hicranatov ben daha hiç alışveriş yapmadım 🤷♀️ 30+5’im. Bir iki parça zıbın tulum hediye geldi o kadar
lilamom Hicranatov degil aslinda daha erken diye dusunuyorum ama ani erken dogum yapip hazirlayin diyenleri goruncede kafam karisiyor ben 33 u falan bekleyeyim diyordum aslinda
Ysmnkrcy Betul11 36 37. Haftalardan sonra gelişim tamamlanıyor zaten ben bayramdan önce istiyorm insallah :) çünkü baya ağır ve agrili geçiyo saglikla insallah gelir :)