Hicranatov Ben hazırladım sayılır çok tez canlıyım herşey hemen hazır olsun istiyorumm sizde durumlar nasıl ?🤗
Dilekulgtt Hicranatov benim temmuz 25 dogum bi aksilik olmazsa. Sadece yikadim utuledim dolabina dizdim ama cantayi hazirlamadim daha sicaklarda bisey yapilmiyo 🤦♀️
Melihadur Hicranatov benim 27 Ağustos gözüküyor aksilik olmazda daha zaman var yavaş yavaş yapıyorum artık😂
Haticefenerdemir Dilekulgtt aynen bendeöyle yaptım. Doğum 31 temmuz. çantada havasız kalmaktansa dolapta hazır bekliyo. Çantaya koymak 10dk
Hicranatov Aa123 canım istanbılda yaşıyorsan eminönü havuzluhana gitmeni tabsiye ederim herşey çok uygun lohusa kıyafetleri bile var
Fatosbirinci Melihadur benim 22 ağustos diyodu en başından beri 30 haftada bir anda irileşince 10 gün geriye attı 10 ağustos veriyo şimdi şeker olduğuiçin öne geçti 😔
Aa123 Hicranatov oraya gitceğim için rahatım birazda bi günde hepsini alıp dönücem allahın izniyle🤗teşekkür ederim bu arada
Oflu61 Melihadur kime sorsanız tarif eder ben 1 ay önce gittim bazı şeyler uygun ama bazı şeylerin fiyatı aynı
Melihadur Oflu61 teşekkür ederim İstanbul’da yaşamasam da sık sık gidiyorum eşimin ailesi orda yaşıyor mutlaka gideceğim
Ebruliiii Oflu61 bende ordan aldım dışarda 130-140 denilen hastane çıkışı 10lu 90 a aldım aynı mal aynı desen 😁günlük giydir çıkarmak için 5 liraya çıt çıtlı bady
Fatosbirinci Benimde hazır değil inşallah haftaya odasını hazırlayıp temmuzdada çantasını hazırlamayın düşünüyorum aceleye gerek yok çünkü 😂
Cemreberil Fatosbirinci rabbim hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin bende 30 haftalığım bnimde bebeğim 3 hafta büyük ve suyumuz fazla insulinden dolayı
Tazegelin12 Melihadur 29+4 de kadar hic bi sorunumuz yoktu agri sanci falanda yoktu hersey yoljndaydi ama bayramda agrim var diye gittim asagiya inmis kafasiyla ittiriyomus sabirsiz oglum yatmak disinda bjsey yapamiyorum
Nermin Tazegelin12 benmde.ayni yerleşmiş durumda rahim.kisalmasida var eşyaları aldım.ama.yikmadim.daha
polyanne Hicranatov son 64 gün ama daha bir sürü eksiğimiz var aldıklarım yıkanacak izne çıkınca başlayacağım ama bu sıcaklarda nasıl yapıcam bilmiyorum 🙄
Hicranatov polyanne aynıyız canım seninle benimde 64 gün kaldı ama bebeğim hep aşagıda duruyo acaba erken doğum olabilir mi diye endişeleniyorum