Duruefe guler27smsk_ 35 +5 günlük mü dogum yaptınız benimle aynı ve heran dogum olacak ne tür sıkıntılar çıkıyor veya bebegi küveze alıyolarmı merak ediyorum
meryemm_demir Mevsimbahar Sezeryan için soruyosan hayır canım ilk oğlum sezeryandı arası yakın yine sezeryan olmak zorundayım tarih için diyorsan onu kendim istedim yinede rabbim bilir ☺️
tulinakrep Bizde 34+3 olduk çok heyecanlıyım ay sonu gideceğim doktora o zaman belli olucak normal Doğum istiyorum Allah nasip ederse 🙏
Sophie Heyecan, sabırsızlık, merak, ara ara gelen sancılar ve bitmek bilmeyen tuvalete gitme isteği ile 35. haftaya merhaba dedik😍🖐️😁🐣
anapanda12 Mevsimbahar herkes aynısını diyo İnşaAllah Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verir sağ salim kucaklarız 🤲🏻😊
Aslannnn Mevsimbahar Bizde 36 haftalık olucaz sezeryan olacak ilk doğumumdan dolayı heyecan dorukta doktorumuz gün vermedi
Gamzeciks Nezahatozen kaçıncı hafta yapıyorlar çatı muayenesini? Öncesinde söylüyor mu. Hazırlıklı gidelim ona göre
Achilles Merhabalar bizde 35+1 olduk ara ara sancılarla devam ediyoruz gecen hafta nişanım geldi artık bekleme halindeyiz
Pnrarvn Mevsimbahar ben hep sezeryan istedim bebeğimde sezeryan istiyor sanırım 300 bebekte bir görülen bir yatış şekline sahip dedi doktorum 🙈 yan yatıyor doğum kanalına sırtını dayamış 🤣
Pnrarvn Mevsimbahar değişebilir tabi ama benm kızım hamile kaldığımdan beri aynı pozisyonda hiç yer değiştirmedi ama dönsede ben sezeryan istiyorum kan sulandırıcı kullanıyorum geçmişte 4 bebek kaybettim şimdi o son haftaların stresi olsun istemiyorum gelişimi elverdiğinde sezeryanla alınsın istiyorum daha önce yaşadıpım normaş doğum tecrübeleri bana acı şeyler hatırlatıyor bu şekilde olsun sağlıklı olsun bnm için yeter sezeryan zor ama çekicez artık biraz daha
Mevsimbahar Pnrarvn doktorun en iyisini sana önermiştir zaten sağlıkla kucağına al inşallah hayatta herşey insanlar için, dilerim gönlünce kalbinden geçen olsun
Pnrarvn Mevsimbahar sağol canım hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza