• Doğum
  • 35 Haftalık gebedaşlarım nerdesiniz nasılsınız heyecan var mı heyecan 😊

33+5 heyecan dorukta, erken doğum riskim var belli değil ama sezeryan istiyorum acı eşiğim düşük bir yandan da epiduralli normal istiyorum kararsızlık zirvesindeyim sağlıkla huzurla gelsin de gerisi önemli değil

Mevsimbahar 35+5 uykusuz ağrılı geceler bu hafta gittim ama normal doğum veyada sezeryan hiçbir şey söylemedi 10 gün sonra tekrar çağırdı gideceğim o zaman soracağım inşaallah normal doğum yaparım ama yinede hayırlısı diyorum 😊

Gamzeciks maşallah çalışan annelere benim ayaklarımın altı çok acıyor evde olmama rağmen gerçi sürekli bişeylerle uğraşıyorum ama yinede hayırlısıyla doğursakta bi hafiflesek :)

seyda006 banada normal yapılabilir gözüküyor dedi bellide olmaz inşallah normal doğururuz sağlıkla kolaylıkla

Mevsimbahar. Çatı muayenesi bana göre çok kolay hiç korkulacak bişey değil saniyelik bişey eliyle kontrol ediyolar riskli geçirdiğim için 10 kez fln yapıldı bana

Nezahatozen doktorun elinde olan bişey acıtmadan yapar isterse, sen uyar yinede lütfen dikkatli olun acıtmamaya çalışın de normal doğumdanda korkutuyolar insanı

Mevsimbahar acimaz sanirim 2 kere filan acile gittiğimde parmağıyla bakmıştı başka doktor bunda da açıyacagini sanmıyorum sanirm cati muayenesi bu şekilde ama bakalim hayırlısı hangi şekilde doğurmamız belli olsun artık

Mevsimbahar amin canım inşallah bende korkuyorum artık doğumdan ve artık diyorum ki ansızın gelsede kurtulsam düşünmekten nasılsa başa gelen çekilir ne yaşayacaksam bi an önce yaşamak istiyorum çünkü hergün o gün bugün mü diye düşünmekten bıktım

Mevsimbahar İnşaallah sağlıkla gelsinler tek dileğimiz bu ama son aylar gerçekten çok zor herşey yolunda ise normal doğum en güzeli yinede hayırlısı olsun hakkımızda🙏

Mevsimbahar gardaslarim diye okudum Allah affetsin 😂😂 35 degilim 5 hafta var daha ama yinede yaziyim dedim cok sukur hamdolsun siz nasilsiniz

Merhaba valla normal sancım gelirse normal doğum. Suni istemiyorum. Sezeryan ondan iyi