Sezeryan mı, normal mi :)
35 Haftalık gebedaşlarım nerdesiniz nasılsınız heyecan var mı heyecan 😊
Mevsimbahar ben kontrole gittim ama hiç bişey söylemedi doktorum sezaryan mı normal mi neden ki acaba 😒
33+5 heyecan dorukta, erken doğum riskim var belli değil ama sezeryan istiyorum acı eşiğim düşük bir yandan da epiduralli normal istiyorum kararsızlık zirvesindeyim sağlıkla huzurla gelsin de gerisi önemli değil
Mevsimbahar 35+3 olduk kizimla. Artik beni yoruyor. Bugun isten ciktim. Artik dinlenecegim :) şuan belli değil ama gönlüm normal doğumdan yana. Hayirlisi neyse o olsun hakkimizda.
haftaya çatı muayenesi yapicak o zaman belli olur sanırım heyecan korku stres yorgunluk bel agrisi hepsi var
Mevsimbahar 35+5 uykusuz ağrılı geceler bu hafta gittim ama normal doğum veyada sezeryan hiçbir şey söylemedi 10 gün sonra tekrar çağırdı gideceğim o zaman soracağım inşaallah normal doğum yaparım ama yinede hayırlısı diyorum 😊
Gamzeciks maşallah çalışan annelere benim ayaklarımın altı çok acıyor evde olmama rağmen gerçi sürekli bişeylerle uğraşıyorum ama yinede hayırlısıyla doğursakta bi hafiflesek :)
Nezahatozen çatı muayenesi nasıl oluyodu 😱
seyda006 banada normal yapılabilir gözüküyor dedi bellide olmaz inşallah normal doğururuz sağlıkla kolaylıkla
Mevsimbahar ah bi bilsem parmakla ölçüm sanirim umarim acimaz
Vildanpasal61 aynen uykular haram oldu, sağlıkla doğsunlarda inşallah valla zormuş gebelik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, çokta merak ediyorum, doğumumun nasıl olacağını
Mevsimbahar. Çatı muayenesi bana göre çok kolay hiç korkulacak bişey değil saniyelik bişey eliyle kontrol ediyolar riskli geçirdiğim için 10 kez fln yapıldı bana
Nezahatozen doktorun elinde olan bişey acıtmadan yapar isterse, sen uyar yinede lütfen dikkatli olun acıtmamaya çalışın de normal doğumdanda korkutuyolar insanı
seyda006 inşallah canım inşallah tüm gebelerin herşeyi kolay geçer
Mevsimbahar acimaz sanirim 2 kere filan acile gittiğimde parmağıyla bakmıştı başka doktor bunda da açıyacagini sanmıyorum sanirm cati muayenesi bu şekilde ama bakalim hayırlısı hangi şekilde doğurmamız belli olsun artık
Mevsimbahar amin canım inşallah bende korkuyorum artık doğumdan ve artık diyorum ki ansızın gelsede kurtulsam düşünmekten nasılsa başa gelen çekilir ne yaşayacaksam bi an önce yaşamak istiyorum çünkü hergün o gün bugün mü diye düşünmekten bıktım
Mevsimbahar İnşaallah sağlıkla gelsinler tek dileğimiz bu ama son aylar gerçekten çok zor herşey yolunda ise normal doğum en güzeli yinede hayırlısı olsun hakkımızda🙏
Mevsimbahar gardaslarim diye okudum Allah affetsin 😂😂 35 degilim 5 hafta var daha ama yinede yaziyim dedim cok sukur hamdolsun siz nasilsiniz
Merhaba valla normal sancım gelirse normal doğum. Suni istemiyorum. Sezeryan ondan iyi
Mevsimbahar plasenta aşağıda mecburi sezaryan 😞 ve çok korkuyorum kanama riski ve rahim bilr alına bilirmiş 😔😔