Anneyimmmmm Gideceğim gideceğim gidemiyorum 😀 hamilelikten önce gidiyordum ama şimdi 33+3 olduk artık gitme zamanı geldi diyorum ama korkuyorum yani alınırken kasılırsam o kasıntının bebeğe Bi zararı olur mu kızlar 🤔
Senaben Anneyimmmmm yaa cok dusundum ben de 34+5 im. Gitmycem sanirim. Hic gitmedim cnku lazer epilasyona gtmistim. O da cok faydasini gordugum bisey olmadi. Su erkeklerin tuy kisaltma makinesinden aldm onu kullancam alt kisma. Ustu kendim agdayla aliyorm
canimoglum Anneyimmmmm ben gidiyorum sürekli hiç bir sıkıntı olmadi çok şükür 37 haftaligim 3 gün önce gittim bebeğe bir zararı olmaz git rahat edersin ağda olunca
Hll Anneyimmmmm korkma bence en temiz ve rahati ağda. Ben dogum anima kadar hep agda yaptm hicte bebek aksi harekette bulunmadi. Suanda ikinci gebeligim ve yine agda yaptryorum yine bi aksilikle karşılaşmadm. Bence bu tarz seyleri fazla büyütmeyin derim. Alt tarafı 5 dakikalk bi işlem. Olayı doguma baglamayn hemen😁saglicakla alin kucagnza insallah😊
Pelin86 Anneyimmmmm canim Kendine guvenemiyorsan korkuyosan gitme agdaya Kuaförde agdaya yapan arkadaşimla konuştuk Ben soruyorum gelene korkuyosa yapmiyorum diye Bi kaç kiside sorun yaşamiş sonra olay bize kaliyor sanki biz agdaya gelin diyoruz zorluyoruz .Kadinada hak verdim konusunca Ben rahat oldugum hiç problem yaśamiyorum.çok şükür.
Esraaaahmey Valla bende ayni senin gibi hem korktum hem utandım Pazartesi Doğuma gidecem yine vuracam jilete çünkü hamilelikten inçe kendim alıyordum ağda ile hem utandim hem açamam hem ya bebek ani tepki verirse diye gitmedim hayirlisi artık
Anneyimmmmm Esraaaahmey ya utanmayı hiç sorun etme bence yani kadın doğum doktoru gibi düşün akşama kadar kaç tane görüyorlar umurlarında değil kuaförlerinde öyle bakmıyorlar bile işini yapıp geçiyorlar. Tek sıkıntı acıması 😏
Anneyimmmmm Senaben hımm o çabuk çıkarırmı ki acaba aslında ağda çok iyi 1 ayda çıkarıyor ama işte Bi cesaret edebilsek
Anneyimmmmm Hll alırken kasılıyor musun peki bende çok gitmek istiyorum ama bazen bacaklarımı falan kapatıyorum acıdığından değil aslında hemen çekiyor bitiyor ama ya bu acırsa diye kasılıyorum o yüzden korkuyorum sadece
Anneyimmmmm Pelin86 daha önce hep gittim tek korkum kasılırsam bebeğime bişey olur mu rahatsız olur mu korkusu var canım.zaten gidersem de ilk yapıştırma da kasılırsam kalkacağım onlarda haklı tabi zorla yapmıyorlar
Senaben Anneyimmmmm ben tirsiyorum ya agdadan. Canim tatli 🙄 tuy kisaltici da jilet gbi kasindirmiyo en azndan ama bilemedim
Anneyimmmmm Alarasel yok en hamileliğimin başından jiletle aldım korktum kasılırsam bebeğe zararı olur diye. ondan önce hep gidiyordum amaağdaya Tek sıkıntım şimdi kasılırsam bebek rahatsız olur mu 😣
Tugraveannesi Anneyimmmmm en son 32 hafta gittim zaten uzun sürmüyor canım ztn sürekli ağda alıyorsan jiletle alındığı gbi ağrımaz bence çok kasılma olmaz diye düşünüyorum ztn önceden de gidiyorsun
Nergis34 Anneyimmmmm ooff hepimiz aynı dertten muzdurabizz 35 haftalik olduk gidip yaptırmak istiyorum ama ilk defa gidicegim icin utaniyrmda napicam bilmiyorum doğumda yaklastii😏😏😏😥😥😥
Anneyimmmmm Nergis34 canım utanma inan hiç utanılacak Bi tarafı yok senin neren nasılmış asla inceleyip bakmıyorlar. Sadece işlerini yapma derdinle alıp geçiyorlar. Zaten 1 kere gitsen utanmayı atlatırsın keşke bende utandığım için gitmesem 😀
Nergis34 Anneyimmmmm pazartesi gidiceem canim baklm inş o kadar çok utanyrm ki ilk olduğu icin bi gitsem alişsam 2 , defasnda oyle olmaz🤣🤣
Alarasel Anneyimmmmm daha öncede yaptırıyosn sıkıntı olöaz ki alşksndr ağdasz jiletle olmaz ya hiç tmz olmuyo cidden
Hll Anneyimmmmm inan en rahatı. Sezeryan oldum bide ben dogumdan önce yaptrdm 1 ay rahat ettim. Jiletle alnca o kökler kaliyor ve hemen ckyor hele kaşntsı berbat bisey. Kesinlikle yaptır derim😊
Anneyimmmmm Hll doğru o kaşıntı felaket bir şey. İnşallah bu cesaretle yarın gidip yaptırırım çok teşekkür ederimm😍🤗🤗