clmmmmm kızlar normalde memoriala gitmeyi düşünüyodum doktorumda orda ama koruda çok doktor övdüler instagramda falanda denk geldim doktorlarına çok tatlı lar acaba siz hangisinden memnun kaldınız.. BİRDE MUAYENE DOGUM ÜCRETİ NEDİR yardımcı olurmusunuz
Burcunfs clmmmmm Koruda ki doktorlar bana göre instgramda öyleler gidince hiçte ilgili değiller. Bence memorial daha iyi
Ayguns Canoglum001 o kadının hayranıyım böyle sakin, hastalarını rahatlatan ve doğumda bütün aileye moral veren doğuma bütün aileyi dahil eden nadir doktorlardan
Ayguns Canoglum001 evet ya hamile kaldığımdan beri o doktorun videolarını izliyorum hiç doğum korkum falan yok sayesinde. Normal olsun sezeryan olsun hiç korkmuyorum. Çünkü sonrasındaki o mutluluğu öyle güzel anlatıyor ki videolarda belli ki normal doğum yapan anneler bile epey rahatlamış oluyorlar 🙆🏻♀️🙆🏻♀️😇😇
Minifasulye Canoglum001 herşey instadan izlediğiniz gibi olmuyor arladaşım gitti o kadına muayeneden hiç bir şey anlamadım çok kalabalık çok yoğun daha ben çıkmadan diğer hastayı içeri aldılar resmen, 5 dk anca baktı dedi bir daha da gitmedi.
clmmmmm Sedaaa87 aygül demirola canm çok tatlı sempatik doktor ama hastası çok fazla bekletiyo muayene için
clmmmmm Ayguns Canoglum001 ya o doktora gidenler hep çok sert diyo videodakiler gibi degilmiş.. dr aslıhanı çok tavsiye ettiker
Ayguns clmmmmm aman allahım inanamıyorum 😅 hayallerim yıkıldı şuan kimseye güvenemeyecek miyiz biz ‼️😂
clmmmmm Burcunfs aygül hoca ya gidiyorum memorialda ama çok fazla hastası var çık bekletiy muayene için yoksa çok iyi çok tatlı doktor
Hnfe Burcunfs ben cigdem hocanin hastasiyim inanin ben böyle bir doktor gormedim.benim bebegim.dusecekti kanama coktu cigdem.hoca eşimi hemen eczaneye git fitili igneyi getir cabuk ol dedi fitili kendi koydu yanindaki hemsiresi ayni anda ignemi yapti ön yargili olmayın nolur hangi hastanede görulmüs doktorun fitili koydugu benim bebegim.şuan 21 haftalik olduysa onun sayesinde ve istedigm zaman ariyorum kendisini eşi aşkin hocada öyle ikiside.birbirinden iyi bebegim yaşiyorsa onun sayesinde
Sedaaa87 clmmmmm sezeryancı diye duymuştum ben onu. Bir arkadaşım 15 haftalıkken değiştirdi Aygül hanımı. Çok fazla tüp bebek hastası varmış o nedenle yoğun dedi.
clmmmmm Sedaaa87 evet benmde tüp bebekten doktorum ama şimdi normal yolla gebelik olunca degiştirmek istiyorum bulamadım hala birinide
Hnfe clmmmmm 290 tl cukutambar şubesi cigdem hocaya sabah akşam dua ediyoruz bebegm karnimda yasiyorsa onun sayesinde tavsiye ederim verdigim.paraya degiyor
DemetDigesu clmmmmm canım kadın dogum doktorları hakkında hıcbır bılgım yok ama hastane ve calısma prensınbı olarak cok sevemedım gecen sene 5 ay tedavı gordum orda kemoterapi gorurken hemsırenın bırı eşime asıldı dusun gebertıcektım onu pıslık hemde ben o haldeyken
Canoglum001 DemetDigesu canim ne icin kemoterapi gördün? Hemşirelerin bazilari cok edepsiz oluyor valla gerçekten gözümle gordum bende