uyanikgizem Kızlar merhaba. iPhone kullanıcıyım telefonumdan sadece YouTubeden ninni açabiliyorum. Bazen telefonla işim oluyor kapatmak zorunda kalıyorum. Bildiğiniz iPhone müzik proğramı var mı
Tugba1234 uyanikgizem gozz esound diye bir program var arka planda ve internetsiz muzik dinleniyor bir kere indirmek yeterli
Nurrrrr uyanikgizem Valla canım ben alır almaz İ playi indirdim cok memnunum internet varken indiriyorum daha sonra internetimi kapatıp dinliyorum hemde samsun telefonları gibi sırayla calıyor ekranı bile kapayabiliyorsun ki malesef şimdi paralı olmuş baya indiren olduktan sonra 😒🤷♀️
uyanikgizem Edaaks onu kullanıyordum normalde ama kalkmış sanırsam indirmiyor aratınca çıkmıyor bende
aslimutlu1 uyanikgizem hem YouTube dan müzik dinleyip hemde tekefon ekranı kapalı olsun istiyorsan; DownTube var . Ordan da dinleye bilirsin
mucize42 uyanikgizem bravo kullanıyorm canım YouTubedeki hersey var uygulamada kapatıncada arka planda calmaya devam ediyor
ZeynebFuad uyanikgizem uygulamaya girince en sagdakine vur. Yukarida yazi yazilan yer var ora tikla istediyin sarkiyi yaz boxca. Yada baska sitelersen indir. Eyer bilmezsen you tobede kullanma sekli var
Esma156 uyanikgizem hadi yaa ben onu kullanıyorum çok güzel netten bakabilirsin canım neler var die bi göz at istersen
25agustos uyanikgizem turboDL var YouTubeden indiriyorsun ister video ister MP3 olarak. Ama şu an kaldırılmış olabilir onun yerine bravo müzik var galiba