So9181 Mervezngn hangi devlet Hastanesi'ne gidiyorsunuz ve memnun musunuz bende hem çakmak erdem Hastanesi'ne gidiyorum hemde Sancaktepe devlet hastanesinden randevu aldım
Mervezngn So9181 Lütfü kırdar hastanesine gidiyorum yeni hastaneye geçtiler özel gibi çok güzel ama doktorlar tabiki özeldeki gibi ilgili değil. Bi kaç doktor gezdim en son eda Emine Akalın diye bi doktorda kaldım ona devam edicem
Virgomom10 Girlmom hiç sormadım bilmiyorum ben fazla bişey yapmayı düşünmediğim için ama bir daha ki gittiğimde sorarım
NurGrlek annemsii çakmak erdem gidiyorum muayene 100 normal 1.450 dedi Çamlıca hisar muayene 85 normal 1.200 dedi tabi sadece normal sordum sezeryan de olabilir zaman ne gosterir bilmiyorum 😁
derinmilatuncay annemsii değişiyor Çorum da herşey içinde normal doğum 2000 TL..sezeryan 2500 TL özel hastanelerde..Muayene ücreti 85 lira.. pazarlık tanıdık vs olursa indirim iyi oluyor
elifff_17 Neslihancoskun merhaba hamit soysaldan memnun kaldınız mı hayat hastanesinden de ?? ilgilendiler mi ??