Tugba12345 Vajinamn dudak kısmı şişmiş sanrm bugn farkettm yarn dr.randevm ama hic enfeksiyon sikaytm yoktu mantar vs. İliskide olmadi epeydr nedn olmustr
Sad3c3m Tugba12345 ayyy ben bunu üç gündür yaşıyorum😔😔 hemde deli gibi sızlıyor ve elime gelecek kadar şiş doktora gitmeye korkuyorum pazartesiye kadar bekleyeceğim geçmezse mecbur gidicem ama afedersin yıkarken bile canım çok yanıyo
Dryoyr Tugba12345 Lenf şişmesi olabilir bağışıklık sistemin zayıfladığında oluyor genelde. Arkadaşımın başına geldi çünkü
Mehtaponur Tugba12345 Canim arkadasima olmustu gebeyken oluyomus zaten genelde yururken filen cok cani yaniyodu şiringa ile icinde ki siviyi cekmeleri lazim. Şansina belki tekrarlayabilir
Sad3c3m Tugba12345 benimde ben dün ağladım acısına 😓 vazelin falan sürdüm ama yok hiç fayda etmedi ben simdi korkuyorum gidersem çatı muayeneside yapar bu halde canım yanarken zorlar diye doktorada gidemiyorum sağlıkocağı yardımcı olur mu acaba gitsem sorsam
Tugba12345 Sad3c3m benm saglk ocagndaki dr.erkek ona soramam sanrm 🤔 birazdn sonuclarmi almya gidcm aslnda sorsam belki bilemez en iyisi kadn dogumcuma sorym.sen yinede saglk ocgna sor cnm randevuna cok varsa
Sad3c3m Tugba12345 bende sonuc almaya gittim az önce benimkide erkek sordum valla utana sıkıla adam ben bişey diyemem doktorunla konuş dedi 😭
Tugba12345 Sad3c3m tam tahmin ettgm gibi bilgsi olmaz onlarn pek 🙄 😊 yarn bn sorcm doktoruma baklm ne diyecek yazarm buraya
Tugba12345 Dryoyr yeni kan verdm cnm degerlerm guzel kendmi de kötü hissetmyrm vucudmn direnci dusse belli eder yani baska bi sebebi olmali 🤕
eypo Kızlar benimde öyle bi sorunum var doktora sordum vajinal varis olabilir dedi ama 2 hafta sonra çatı kontrolü yaparken bakıcak şuanlık rahatsızlık vermiyo bi ara 2 gün ağrımıştı sadece
zynp1512 Kızlar acaba bartholin kisti oluşuyo olabilirmi yasa vajinal varis tbi doktorunuz görünce anlar ama bunlar aklıma geldi