sdkaturhan Bende keseyi 5+4 te gördüm kalp atışıda gözüküyordu ama duyulmadı Arife günü kontrole çağırdı duymak için ama gidemedik haftaya gitçem inşallah kontrole
Mervesbaby Yarı. 5+1 olacak sabah kontrole gideceğim bakalım kesesi görünecek mi bizimki göstermedi kendini doktor normal dedi her hamilelik bir deil son reglinizr göre 5 haftalık olabilirsiniz ama bebeğiniz daha 3-4 haftalık falan dedi 😘
sdkaturhan Mervesbaby aynen döllenme geç olmuş olabilir sıkıntı yoktur hayırlıysa görürsünüz inşallah 😊😊😊🤗
Oznurcevik Mervesbaby kesem goruldu bu haftya kadar herşey cok güzeldi rahattık mide bulantılarımız ve halsizlik başladı herşeyden tiksinir oldum 6 haftalik🙈🤰😇
Asli34 Merhaba bende geçen hafta keseyi gördüm kalp atışlarını gördüm dinlemek için haftaya gidicem heyecanla bekliyorum şu an 6+6 dayız🙏🏻💗
Sm9403 Bugün 7+1 olduk kesem göründü bebek de ama 6+4 de kalp atışı alamadık pazrt tekrar gideceğim dua edin herşey yolunda gitsin duyayım kalp atışlarını çok korkuttu doktorum duyulmasi gerek diyerek
Cansdfn Sm9403 korkma her gebelik aynı değil doktorun gereksiz bir şekilde seni endişeye sokmus. Allah’ın izniyle duyarsin🥰🥰kimisi daha geç duyuyor
Mervesbaby Benim 5+1 doktorum beta hcg değerime bakarak haftaya Salı gel kesen direkt görünecek Allah’ın izniyle dedi şuan alttan da görebiliriz dedi. Alttan istemedim Salı gideceğim keseyi görmek için. Ama çok heyecanlanıyorum. Hamileleğimi erken farkettiğim için telaşıyım biraz. Kalp atışlarını allah nasip ederse 8 haftalıktan önce dinlemeye gitmek istemşyorum doktorum tedirgin olmamak için 8 i bekleyelim dedi kalp için.
Nilon_1992 8+4 haftalık hamileyim kızlar üçüncü gebeliğim bu ama çok kötü geçiyor çok kusuyorum,herşeyden midem bulanıyor herşeyden,evin eşyasından baktığım her şeyden bu durumda olan var mı baya bir değişik gebelik ilk lere göre😬
Seda_123 Mervesbaby Biz 8 haftalık olucaz pazartesi günü 5.haftada keseyi gördüm 7.haftada kalp atışını duydum 🤗 Kalp atışını duymasam hamile olduğuma inanmayacaktım zaten kime baksam bi mide bulantısı var bende bulantının b si bile yok 😂
Dcanblt Kızlar benim bu sabah kahverengi leke gibi bir şey geldi çok korktum başına gelen var mı, bir şey olur mu sizce yarın doktor randevum da var 😕