FatmanurCo Çamlıca Medipol Kadriye hanım a giden var mı memnun musunuz? 27 haftalık oldum ama hala bir doktorda dikiş tutturamadım😞
honey FatmanurCo ben 12.haftamdan bu yana Kadriye hanıma gidiyorum, şu an 29 haftam bitmek üzere, memnunum :)
Nil123 FatmanurCo Arkdaşım gidiyordu. Ama doğumu gece oldu kadriye hanım kalmadı oda buna çok sevindi açıkcası kadriye hanım klsa sezeryan olavaktı çok normal doğum yanlısı biri değil. Kendisi nöbetçi doktorla normal doğum yaptı. Ama bidaha olsa medipole gitmem diyor🙃
FatmanurCo deletedmom435 Ben aynı hastanede Elif hanıma gittim ama memnun kalmadım bakalım bu doktor için ne diyecekler😄
deletedmom435 FatmanurCo ben sümeyra hanıma gidiyorum Atlasta ama kendisi hanile 30. Haftasında gidecek şansıma.. çok memnunum ama yapacak birşeyim yok başka doktor arayışı haftalardır devam ediyor 🤗
FatmanurCo deletedmom435 deletedmom435 bende ona gittim hep Doğuma yetişiyor ama artık hastanede kendisini bulamıyorum😕
FatmanurCo honey CCDGN Bir kere Elif hanıma gittim soru sormaya korktum çok soğuk geldi Kadriye hanım nasıl
deletedmom435 FatmanurCo ben ilk gittiğim zaman gitmeden önce randevu için mail attım. Bana 9 ila 5 arası gelebilirsiniz her gün dedi asistan. Gidince bana Sümeyra Hanımın hasta sayısı doldu bugun. Alamayız dediler. Eşim çok sinirlendi. Ta nerden geliyoruz böyle saçmalık mı olur dedi. Maili gösterdim. Sonra sümera hanıma söylediler o kabul etti bizi ama saatlerce sıra bekledik. Çok yogun bi doktor. Sürekli ameliyatı doğumu var. Ama ben kendisini çok seviyorum o yüzden ısrarla gidiyorum. 16 sında gidicem yeniden inşallah. Cinsiyet görürüz belki.. ben sizin yerinizde olsam doğumada yetişiyorsa ona gidin. Şok güveniyorum cidden.. kadriye hanımafa haftaya gidicem artık bi tanışayım karar veririm.. 🙋🏻♀️
honey FatmanurCo valla Kadriye hanım iyi, bilgili, aşırı konuşkanda değil, soru sormadan cevaplamayan tarzlardanda değil :DD sorduğum sorulara güzelce cevap veriyor, ben memnunum yani :)
Nil123 honey Memnun değil 🤷🏻♀️ Benimde izlenimim pek hoş olmadı açıkcası daha önce birkez bende gittim ve kendisine denk geldim forumada yazmış olmalıyım hatta. Bizden önce bir hastası girdi doğum için gelmiş çıkarken auni verecekler galiba diye konusuyolardı normal doğum yapacağını sanıyordu kız. Biz girdik odasına telefonla konuşuyordu işte yatışa bir hasta gönderiyoeum normal istiyor ama sezaryen olacak mümkün değil felan dedi. Yani ben bir kez tecrübe ettim ama arkadaşım hamileliğinin başından beri ona gitti o da vajinal doğumu desteklediğini düşünmüyor. Ki öyle de görünüyor. Ama tercih meselesi tabiki🙃 herkesin beklentileri ve memnuniyeti farklı🤗
honey FatmanurCo ya doğumun ne şekilde olacağıyla alakalı ne o bir şey dedi ne de ben sordum, bakalım ne zaman konuşulacak :DD ya evet burda öyle söyleniyor, dün gebelik eğitimine gitmiştim, eğitime katılan ebe burdaki doktorlarımızın hepsi normal doğum yanlısı dedi :DDD
honey FatmanurCo yok hayır ücretsiz, ben kontrole gittiğimde broşürü görmüştüm sonra aradım katılmak istiyorum dedim, onlarda şu an erken biz sizi arayacağız dediler, iki-üç hafta sonraydı heralde aradılar. Güzeldi, faydalıda oldu