Kumsal09 Ben 15. Haftamda bitkisel boya ile boyattim doktorum boyayabilirsin demişti. Ayrıca goguslerimin alt hizasına kadar gelen saçlarımı kısacık küt kestirdim. Yaz günü rahatladım valla tamamen hurafe bunlar sac kesimiyle omur biçilir mi.
Altus Aysingeldiislerdegisti bence eskiden hamile kadınların dışarı çıkması kuaföre filan gitmesi ayıptı onlarda böyle bişey çıkarttılar bence
Altus Aysingeldiislerdegisti haklısın cnm o zaman tüylerimizi de almayalım kaşlarımızı da almayalım oda kıl tüy sonuçta demi
Altus Altus e yani cnm tırnaklarımızı da kesmeyelim ama gel gör ki bunu insanlara anlatamıyorsun öyle bi anlatıyorlar ki danki saçımızın tek teli kopsa hemen ölecek çocuk bide inatlaşmaşmıyorlar mı ağzının ortasına çakasım geliyor
Esesen Hsyn_duyme inandığın kadarı gerçekleşir. Böyle safsatalara inanma ben 2 gün önce kestirdim niye kestirdin diyen oldu ben de ben sadece Kuran'ı Kerim de geçene inanırım batıla inanmam dedim geçtim. Hiç inanmayın böyle şeylere Allahın gücüne gider
Yamo Hsyn_duyme ben kestirdim batıl inanç bana da dediler ama dinlemedim bence saçma din de yeri yok boyatmak zararlı kimyasal açısından diye biliyorum doktorum öyle söyledi bana kesim bebeğe zarar vermez 😀