Fatmisko Nursubasi 6-7 gün vardı sanırım canım https://i.hizliresim.com/008GRB.png Böyleydi iki kez farklı testle yaptım bnde
44Seda Nursubasi canım ya bidaha test yap yada kan tahlili ver belli olur büyük ihtimal varsa ona göre önlem almalısın 😊
Nursubasi Fatmisko kan testi verdim şimdi 1 saate çıkacak bol dua et olurmu hamilenin duası kabul olurmus 🤲🏻
Nursubasi Leylatkk maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 💋🥰 bende şimdi kan verdim çok dua et olurmu
Leylatkk Nursubasi amin canım Allah razı olsun gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 🤗
Kbra7777 Nursubasi ovuslasyondasındır belki yine yumurtluyorsundur bence moralini bozma şansını dene ;) bazı aylar kadınlar hiç yumurtlayamazken bazı aylar iki kere yumurtlar
Nursubasi Kbra7777 ınstgramda birgebenın günlüğü takip ediyor ovulasypnumu bu ay ıkı kere yumurtlama yaşadım zTen :) suan adete 4 gün var canım test bozuk belkıde
Semooshh Nursubasi pıhtılaşma sorunun varsa hiç bekleme bence Canım öyle sorunlarda erkenden öğrenmek herzaman daha iyi kendini hazırlamış olursun 😊
Kbra7777 Nursubasi belki de hayırlısı olsun hakkında cuma günü dua edelim birbirimize Allah isteyen herkese versin inşallah ❣️