Tubabulat2018 31 haftalıgız ve karında ve basende catlaklar olusmaya basladı sizde durumlar ne kızlar. 😫
d190516 Tubabulat2018 32+4 haftalığım benimde kasıklarımda var az biraz hiç bişey sürmedim belki sen ondan 🤦♀️
DusunseneMilena 38 haftalığım bu zamana kadar sürmediğim yağ krem vs kalmadı ama göbek çok çatladı. Yapacak bir şey yok 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Tubabulat2018 DusunseneMilena karnım yeni yeni basladı ama gittikce artacak gibi basenim de tam baya cogaldi uzun ince kırmızı kırmızı tek karnımda cıksa neyse gögüslerimde bile cıkti 😂🙈
Ysmnkrcy Bu tamamen vücudunla alakalı naparsan yap catlicaksa çatlıyor o yüzden takma kafana benim 2.gebeligim ilkinde de bunda da bişey olmadi şükür
Tubabulat2018 Ysmnkrcy masaallah canım ne güzel benim heryer catlamaya basladı ister istemez gördükçe moralim bozuluyor ama bebegim icin deger 😊
DusunseneMilena Tubabulat2018 yapıyla alakalı olduğuna inanıyorum artık çünkü gerçekten hiçbir şey fayda etmiyor. Bende 30a kadar bişey yoktu sonra çatır çatır gitti biraz üst bacaklarda ve belimde de var. Üzmeyin canınızı annelik bu yapacak bir şey yok 😊😊
Tubabulat2018 Ada06 aynı iste benimde oyle canım altlardan baslamıs yanlardan da var bakalım catlıcaz artik yapacak bisey yok
Tubabulat2018 Anneyimmmmm yok canım aslında oyle büyümede yok yani benim haftalarımdaki kızlarınki benim karnımdan büyük nerdeyse ama heralde gerildigi icin catlamaya basladı.
Ayceyasaf Tubabulat2018 Kaşıma yapılırsa karnın çok çatlar mümkün olduğu kadar bol su iç krem vs bildiğin yağlardan kullanabilirsin..kaşıma kesinlikle yapmamalısın..Avucun içiyle avuştur kaşıyan yeri