clmmmmm AyEr canm boşver ya 3 saat önce katışmış ne için katıldıgı belli yaş almış ama zeka oldugu yerde kalmış
AyEr clmmmmm aynen gereksız ya hepımız burda anneyız veya anne adayıyız bence kımsenın kalbının kırılmasına gerek yok🥰
Aysemlg bebisimgeliyooooor kızın ilerde severse ve 20 yaşında evlenirse çocuk gelin anasıyım diyemi gezicen ortalıkda acaba 🥴🥴
Bukrem58 Kizlar face hesap olabilir can sikmak ortalik karistirmak icin katilmis uymayin seviyesine düşmeyin
Deletedmom0011 bebisimgeliyooooor sende haklısın kiiz kurusuydun son dakika golüyle evlendin ya da evlenmedin hamile bile değilsin hepsinden ziyade insan degilsin
Mutire Deletedmom0011 tatliiiimmmm seviye meselesi boşver zaten hiç tanımadığı birine koca meraklısı diyen birinden ne üslup bekliyoruz 🤗🤗
Mutire bebisimgeliyooooor ay gerçekten çok hadsizsiniz.. Bir o kadar da çelişkili. Çocuk gelin diyorsunuz ( bu sizin düşünceniz) bu üzülesi birşey fakat siz kahkaha atiyorsunuz. Manasız tıpkı sizin gibi
Kubra9595 bebisimgeliyooooor valla ben senin gibi evde kalanlardan olmadim bu benim sucum degil tatlim 😂