Deletedmom0011 Mutire bayiliyorlar yargılamaya kimene kim ne zaman evlenmiş ne zaman çocuk yapmış... izin mı alacaklardı senden diye sorarlar adama😏
Kubra9595 bebisimgeliyooooor valla teyzecim sizin icin bütün yorumlari okudum ama 17 veya 18 yasinda olanini görmedim olsa bile bu sizi ilgilendirmez kimin ne zaman evlenecegine siz karar veremezsiniz ve hicbir seyi kınamayin evlatlarindan cikmasin
bebisimgeliyooooor Kubra9595 ben yalnızca bu post için değil bu konudaki tüm postlar için söyledim bayan koca meraklısı. Ayrıca 30 yaşında birine teyze diyosan heralde 10 yaşında falansın tatlı kız :)
Aysemlg bebisimgeliyooooor koca meraklısı ne demek ya üslubunun o kadar çirkin ki. Siz 30 da evlendiniz die koca meraklısı olmuyosunuz herhalde. İsteyen herkes reşit oldukdan sonra evlenebilir bunu sorgulamak ve koca meraklısı diye etiketlemek sizin haddinize değil...
Kubra9595 bebisimgeliyooooor valla ben senin gibi evde kalanlardan olmadim bu benim sucum degil tatlim 😂
Deletedmom0011 Aysemlg yaşı büyük güya ama keşke aklı ve terbiyesi de yaşıyla doğru orantılı olsa. Bu nasıl bir terbiyesizlik acaba, koca meraklısı ne demek ya ne haddine böyle terbiyesiz birini çok da muhattap almamak lazım aslında hata bizde
Mutire Deletedmom0011 tatliiiimmmm seviye meselesi boşver zaten hiç tanımadığı birine koca meraklısı diyen birinden ne üslup bekliyoruz 🤗🤗
AyEr bebisimgeliyooooor milletin yaslarını sorgulamak sana mı dustu ıster 18 dogurur ıster 40 bebe nedir ? Bence sen bızden yaşca buyuk olabılırsın akıl olarak asla 😂
Aysemlg bebisimgeliyooooor kızın ilerde severse ve 20 yaşında evlenirse çocuk gelin anasıyım diyemi gezicen ortalıkda acaba 🥴🥴
clmmmmm AyEr canm boşver ya 3 saat önce katışmış ne için katıldıgı belli yaş almış ama zeka oldugu yerde kalmış