Slinn Alarasel stardaki diziden duydum şimdi kayra😂bende aklımdan geçirmedim değil bian 😂😂ama eşimin kuzeni erkek ona koymuşlar 🙄
Ayguns Alarasel canımm diziden kaptın dimi ismi 😂 benim Kayra diye bi arkadaşım vardı o da kızdı. Bu ismi erkeklerde kullanıyor ama kızda da çok hoş duruyor bence koyabilirsin neden olmasın 😍
Leylak83 Alarasel benim teyze kızımın kızı nin adıda kayra... Bende kızda duydum.. erkekte hiç duymadim
Alarasel Aysebkr1258 normlde evet bnd eöyle biliyodm ama bugun yeni başlayan bi dizide görnce beğendm sorıyım bi sizede dedim yaa isim bulamıyrzz cidden
Aysebkr1258 Alarasel aslında çok güzel kız isimleri var acele karar vermeyin vaktiniz varsa daha düşünün
Alarasel Aysebkr1258 bakıyoruz bulurz ve üç gn sonra içime sinmiyo. Yani mesela alara istedik ilk başta babası beğendi onu melisa melis eva var bıde yabancı gibi diye istenmedi o isim 😐
Alarasel Ayguns aynn öyle cnm 😂😛😂😂diziden gördm ya hoşumada gitti de erkek ismi diyoşar genelde işte o kafama takıldı😐
Sebogelin Alarasel direk erkek ismi bu dedim okuyunca. Ben kızına koyma derim hep bunun konusu olcak hayatında
Ancelina Alarasel ben öğretmenim bizim okulda kız da var erkek de var mesela Deniz Kayra ve Hüseyin Kayra🙃