Esilaninannesi0904 Kızlar mrb 27 haftalık olduk artık çantamı hazırlamayı düşünüyorum ne zaman hazırladınız ve içine ne koydunuz ne koymam gerek ama abartılmadan gerçekden lazım olanlar devlette dogum yapcam şimdiden teşekkür ederim
Alarasel Esilaninannesi0904 cnm çok erkn değilmi ya? Sanki biraz yani😀😀. En azndn 32 yi fln bkle istersn
uhuddd Esilaninannesi0904 banada bşraz erken geldi ben o haftada anca camasırlarını yıkayıp ütülemiştim 34 zhaftalık olıcam hala hazır değil çantam🤷🏽♀️😁
Ekincis Alarasel havalarda ısınıyor aslında bende 27yim bebek alışverişinede yeni başladım buharlaşmadan bitirirsem iyi olur hepsini 😂😂
Emineekinci Bende 36 haftalığım ve sadece yıkadım ütülenmeyi bekliyor sanırım fazla rahatım😂 daha ortada çanta yok yumurta kapıya dayanacak illa🤗
Alarasel Esilaninannesi0904 Allah koruusn şiödi doğmasn ztn. De erkn dediğin 36 falandr yani bnce 30 u bekle en azndn cnm sn bilrisn genede herşeyini aldnz ı beşk vs
nilmur0 Esilaninannesi0904 burada liste yapanlardan foto çekmiştim valla onlara bakarak koydum arama yerine yaz çıkar listeler canım
ebrarmom08 Esilaninannesi0904 35+3 üz hala hazır degil 36 nın sonlarina dogru anca hazrlarım 😂 belkide 37 yi bulur cumartesi doktorumun vercevi dogum tarihine bagli
ebrarmom08 Esilaninannesi0904 35+3 üz hala hazır degil 36 nın sonlarina dogru anca hazrlarım 😂 belkide 37 yi bulur cumartesi doktorumun vercevi dogum tarihine bagli
Umutuzolm_37 32 deyim çanta hazırlamayı birakin daha eksiklerim bitmedi cok eksigim var artik neyime güveniyorsam bence herseyiniz haizrsa eksiginiz bitirse hazirlayin dursun kenarda
Alarasel Esilaninannesi0904 bn daha hazırlamadm ama 10 lu çıkış 5 li çkş birer tane bir iki tane uzun kollu zıbın alt ikide patikli yedek eldivn şapka çorap iki çift emzik biberon 10 lu çıkşn içindeki yada başka bir tane penye battaniye yenidoğan bez ıslk mendil annein iht. İki tanr pijama alt üst rahat. Bi tane düğmeli elbise gecelk. Lohusa süslü sabahlıklı bşr model olablr ped en büyük boy depend de olablr. Bnde daha gevelk vs almadm bakıcam pentiye bakıcam bi orda rahat şeyler oluyo pijama tardı şortlu bşr takm alınabilr aslnda.
Umutuzolm_37 Alarasel sormayın yaa bi ceyiz zamani bitmiyordu al al simdide kizim icin eksik bitmiyor artik pes ettim cantami hazirlicam eksik çıkınca alcam elbisler kucuk olunca insanin gozunde az gözüküyor aldıkça alıyor insan
Ayazipek Esilaninannesi0904 çok erken 🤦♀️ Ben 28 haftalık olduğumda kıyafetlerini almıştım şimdi 32 haftalık oldum sanırım 33-34 haftada hazırlarım çantayı. Liste için de internetten yazıp bakın neler koyulduğuna.😊 ben ikinciyi bekliyorum oğlum kışa gelmişti ona göre hazırlamıştım bu oğlumda önümüzde ki Ay gelecek inşallh ona göre netten baktım yaz kış farklı çünkü. 🙈