Adanada yaşayan anneler ve anne adayları doğum için güzelyalı hastanesini mi önerirsiniz medline mı?? 🤔🤔
Hastane
Ben altın kozaya gidiyorum ama öyle bi durumum olsaydı güzel yalıya giderdim doktorları duyduğuma göre çok iyi ve doğum ücreti medline kadar pahalı değil
Medline mi güzelyali mi dersek ben güzelyalı diye dusunuyorum. Medline da 2 dr gittim memnun kalmadim. Doğum için ekstra bir hizmetinin olduğunu da düşünmüyorum. Güzelyalı da doktorlar iyi ve ilgililer diye duydum Ben acıbadem hastanesine gidiyorum. Cok memnunum o da aklinda bulunsun istersen
Doktorumun kendi kliniği var Anlaşmalı olduğu hastaneler bunlar ikisi arasında kaldım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Doğum yapmış olanlar yazarsa ilgi alaka nasıl bizde öğrenmiş oluruz 🙈
ben o hastaneleri bilmiyorum kendi doktorum var demişsin ama yine de fikir olsun bende metroya şule gül aydina gidiyorum doktorlar çok iyi ilgililer. doğum yapanlardan da ebelerin hemşirelerin çok ilgilendiklerini duydum doktor bulamayan olursa tavsiye ederim.
Yares eray bey ve nursel hn gittim. Eray bey 4 ay igne kullandirdi bana kan sulandiricilar falan hastalikli gibi. Sonradan öğreniyorum ki hic gerek yokmuş. Ki tahlil bile yapmamış bana. Nursel hanimda düşük yapmıştım. Düşük olayını o kadar rahat karşıladi ki bir daha ona gitmedim. Birde insanı konusturmuyor. Hastane olarakda 3 gun icinde çıkan ikili test sonucuma hergun aramam neticesimde 11.gün ulasabildim. Benim icin son noktaydı. Medline ile bağımı kopardim.
Synonyms ayy canım kötü tecrübe olmuş üzüldüm adına ama işte değişiyor kiliden kişiye Eray hoca oğlumun doktoruydu ama çok yüzeysel anlattığı için yapacağı işlemlerde hiç bir şeyi anlatmadan sakinleştirmeden işlemi gerçekleştiği için tekrar gitmedim, Sevgi hoca 10 numara 🌟 kadın halinden anlayan güler yüzlü sevecen her şeyi detayı ile anlatan sakinleştiren bir doktor 🥰 Nursel hoca konusunda size katılıyorum ilk ona gitmiştim çok pişman olmuştum sıfır ilgi alaka telefona dönüş yapmıyordu sözde doktor