• Gebelik
  • Hapşırmaya birlikte kasık ağrısı

Nisanlagelenmutluluk ilk başlarda bende de çok oluyordu, gazda varsa ondanda oluyor kötü bir acı ama bebeğe birşey olmuyor 😄 yinede doktorunuzsa sorun 😊

• [silindi]

Nisanlagelenmutluluk canım internetten yuvarlak bağ ağrısı diye araştır bahsettiğin şey tam olarak bu 😊 bende de oluyor 7 8 haftalardan beri. Sürekli büyüdüğü için oradaki bağlara bebek baskı yapıyor bu da ani hareketlerde kramplara sebep oluyor. Ben bazen gülerken bile yaşıyorum saniyelik bir acı zaten hemen geçiyor korkma 😊

Bende d2 çok oluyor canım ilk haftalarımda çok olmadi ama oksurdugumde veya hapsirdigimda kasıkta bi ağrı oluyor ama 1 kaç dakika sonra geçiyor 23 haftalığız bizde

@[silindi] hemen bakacağım Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum çok korktum ikinci gebeliğim ilkinde kürtaj olmak zorunda kaldım . Sanırım biraz pimpirikleniyorum ama elimde olmuyor 🤷🏻‍♀️

• [silindi]

Nisanlagelenmutluluk benim de aynen öyle oldu canım ilkinin kalbi durdu maalesef ben de kürtaj oldum bu ikinci gebelik. İlkinde de yaşamıştım bu krampları bende erken başlıyor kramplar o yüzden endişe ettim senin gibi ama araştırınca normal olduğunu anladım doktoruma da söyledim kramp oluyor falan diye önemsemedi hiç ben de üstünde durmadım korkmana gerek yok diyorum ya ben gülsem bile o kramp giriyor en ufak bi hareketimde 😊 senin de bebiş büyüdükçe devam eder muhtemelen alışırsın

• [silindi]

Nisanlagelenmutluluk aynen canım 30 lu haftalara gelince hıçkırıyor diye sinir olanlar oluyor ben hıçkırsa da bir an önce hissetsem diye fırsat kolluyorum 😁 zaman ilerledikçe biz de öyle oluruz belki kim bilir

@[silindi] 😂 kim bilir . Hemen gelsin o günleri çok değil az şikayet edeceğim 🙏🏻

@Fatmisko ben de gece yatarken öksürdüm aynı ağrı oldu . Yapılan yorumlardan sonra korkum yok ☺️ Rahmimizin genişlemesiyle rahmimizin bağlarımıza yaptığı baskılardan kaynaklanıyormuş ☺️ Korkmayın 🙏🏻

Nisanlagelenmutluluk Rahimin bağlı olduğu kaslar gerilmeye başladığı için oluyor gülerken öksürürken hapşırırken vs hapşıracağını hissrttiğinde doğrul oturur pozisyonda ol daha az acıyor

Hiçbir şey olmaz canim bende bahar alerjisi var 7/24 hapsuruyorum. Bazen dedigin gibi agri oluyordu ama onuda ellerimle karnimi tutunca sarsilma az oluyor o şekilde atlattim.