• Gebelik
  • Hapşırmaya birlikte kasık ağrısı

@Fatmisko ben de gece yatarken öksürdüm aynı ağrı oldu . Yapılan yorumlardan sonra korkum yok ☺️ Rahmimizin genişlemesiyle rahmimizin bağlarımıza yaptığı baskılardan kaynaklanıyormuş ☺️ Korkmayın 🙏🏻

Nisanlagelenmutluluk Rahimin bağlı olduğu kaslar gerilmeye başladığı için oluyor gülerken öksürürken hapşırırken vs hapşıracağını hissrttiğinde doğrul oturur pozisyonda ol daha az acıyor

Hiçbir şey olmaz canim bende bahar alerjisi var 7/24 hapsuruyorum. Bazen dedigin gibi agri oluyordu ama onuda ellerimle karnimi tutunca sarsilma az oluyor o şekilde atlattim.

Nisanlagelenmutluluk bende de oluyor 10+2 haftaligim bende gecen gun sordum asagi baski yapiyordur agrisi ondandir cok siddetli hasiriyoruz sanirim😂 bebekte herhangi bir sorun olmuyormus 😊

Nisanlagelenmutluluk olmamıştır bnce birazda pskoljikmen bnde hapşırdıkca korkuyodum.ama bebek çok güvenli bir yerde bir sıkıntı olmuyomuş.kanaman yoksa ve ağrı geçtiyse için rahat olsun

@[silindi] maşaAllah yakınmışız ☺️ Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Ben 19. Haftadayım 1 haftadır aşırı derecede kaşık agrım oluyo. Yani belimi doğrulamıyorum. Ilk başlarda karnım büyüdükçe ağrır diye dusundum ama ısrarla geçmedi ve şiddetinden ağlama krizine giriyodum idrar yollarında iltahap varmış ve agrım hala duruyo 😥