Tugba12345 DemetDigesu 27.haftadym cnm happymom bu sıralar hissedeblirsnz hıçkırıklarnı demiş sanrm 20 hfta erken 🤔
Rozawxz 20 haftada falan düzenli bir hareket anlaşılır mı acaba bazıları uyuyup uymadığını farkediyorum vs diyor bu hafta için öyle şeyler farkedilir mi acaba
DemetDigesu Rozawxz canım benımkı sabah ozellıkle acsam cok tekmelıyor ve aksam baslıyor babasının sesıne cok tepkı verıyor konusunca 🤣
Nur___ DemetDigesu amin canım, kasık ağrısı yaşıyorum zaten özellikle sağda, bugün hep solda tuttu bakalım, biraz kendimi dinlemem gerek belkide koşturmaktan anlamıyorum pek 🤦🏻♀️
DemetDigesu Nur___ canım rahmı tutan baglar gerılıyormus benımde oyle sol tarafım agrıyor ve sanıyelık bır sızı oluyor doktor bu sekılde soylemıstı calısıyorum bende zorlasmaya basladı
Nur___ DemetDigesu evet biliyorum canım rahim büyüyor bağlar gelişiyor filan bize ağrı olarak dönüyor, kolay gelsin canım valla benim geri sayım 23 Eylül onu bekliyorum d. İzni için
DemetDigesu Nur___ ay bır an once gelsın ınsallah eylul senın ıcın canım ben agustosta ayrılıcam dayanamıyorum havalarda cok sıcak
DemetDigesu Tugba12345 cok alakasız bır kediş oglum var ablası oda yemek yedıklerınden sonra hıckırık tutuyo bakıyorum aynı sanıseler 🤣🤣🤣 duzenlı dedım acaba mı🤣
DemetDigesu Tugba12345 sorma canım😅😅😅 O kadar tatlı oluyor ki her dakıka mıncır mıncırım zaten agız agıza koyun koyuna abı oluyor oda💕
DemetDigesu sydtns youtube da bebek hıckırıgı vıdeosu var canım anne karnında ama 35 haftalık falandır en az bı ızle derım aynısı oluyomu
sydtns DemetDigesu sağol bi bakayım 😄 ultrason esnasında doktor gösterdi bak hıçkırıyo diye ama ben dışrdan sezemedim izleyecem çok sağol