DemetDigesu 20 haftalıgım kızımla arada rıtmık bırseyler oluyor hıckırık mı yoksa kucuk tekmeler mi anlayamadım kızlar?
Tugba12345 DemetDigesu 27.haftadym cnm happymom bu sıralar hissedeblirsnz hıçkırıklarnı demiş sanrm 20 hfta erken 🤔
DemetDigesu Bahara haraketlerını hıssedıyorum ben ama sabah bırseyler oldu 5 dakıkaya yakın pıt pıt bıseyler sız hıssetmeye basladınızmı
Bahara DemetDigesu bende 3 gün önce falan hissetmeye başladım net şekilde evet arada böyle pıtpıt siye atıyor onlarmı acaba dedim hıçkırık
DemetDigesu Nur___ ben 17 cı haftadan ıtıbaren haraketlerını hıssettım canım sımdı 20 haftalıgım daha saglam tekme atıyo ozellıkle kasık bolgesınde
Nur___ DemetDigesu Allah Allah bak miniğe ya nazik kız pıtırcık 🌼 sağlıkla gelsinler de, hıçkırması nasıl oluyor
DemetDigesu Pnrarvn erken mı acaba benım rıtmık sekılde 5 dakıka surdu kasıklarımda tekmeyı daha guclu atıyor cunku
Pnrarvn DemetDigesu bence zamanının bir önemli yok olabilir doktora sordum ben bu ay 32. Haftada ultrasonda nefes egzersizi yapıyor dedi şaşırdım bende gerçekten gögsü şişiyor iniyor felan bende hıçkırıyor çok sık dedim çok normal diyaframını geliştiriyor iyi bişy dedi bide bizim biraz riskli bir gebelik böyle ciğer gelişimi iyi olması iyi bişy dedi
DemetDigesu Nur___ amın kuzum hepımızın ınsallah🙏🏻 Kasık bolgemde 5 dakıka suren rıtmık damar atması gıbı dısardan gozukuyo 🤣 tekmeyı arka arkaya atmıyor daha saglam tekme atıyor cunku canım
Nur___ DemetDigesu amin canım, kasık ağrısı yaşıyorum zaten özellikle sağda, bugün hep solda tuttu bakalım, biraz kendimi dinlemem gerek belkide koşturmaktan anlamıyorum pek 🤦🏻♀️