Selvaelyenn DemetDigesu ebeye sordum yeme çiğköfte hamilelere zararlı dediii. Yerken aklıma geldi diye yazmıştım canım zaten. Önce aklıma gelseydi önce bakardım sağol uyardığın için🤣🤣
DemetDigesu Selvaelyenn bır kereden bırsey olmaz bence mıdye dıp balıkları cok daha zararlı onlar dıkkat et canım canımı cektırdıb valla cıg kofte🤣🤣
Hllswm BhrBrfn zararı toksoplazma olabilir diye 18. Haftada zararı olmuş olsa bile zaten anlamazsınz dogumdan sonra anlaşılıyor
BhrBrfn Hllswm 2.gebelıgım bu ılkındede kusmaktan bısey yıyemıyordum tek ıstedgm hep eksılı cıgkofte oldu .Doktoruma danısarak etsız yemek sartıyla yedım ben ...
Hln-dyr çiğ köfteeeeee😣ağzımın suları aktı. ya bu çiğ köfteyle olan aşkım hiç bir zaman bitmiycek gibi. gece de yerim kahvaltıda da çok ama çok seviyorum. acı şeylere bayılıyorum. ama çikolata ve tatlıya yan gözle bile bakmam onları canım hiç istemez.
Aysnrplt Selvaelyenn dışarıda yapılanları değil de evde yapılanlardan yiyin bişey olmaz tabi mide probleminiz yoksa bende bi kaç defa yedim
Seda5892 Selvaelyenn benim Doktorum kesinlikle yasak demişti canım sonra devlete gittim oradakilerde yasak dedi etsiz olanı özellikle sorduğum halde
SNU Selvaelyenn Hiç bişey olmaz bulgur faydalı hatta. Ben çok yedim mide bulantım varken kendimi salmadım sadece çiğköfte ayran ve meyve bana iyi geliyordu sadece onlarla beslendim 4bucuk ayıma kadar. Doğumuma 2hafta kaldı bebeğimde çok sağlıklı😇
Betttt Selvaelyenn o haftalarda deli gibi canım cekiyordu korkuyordum yemeye😂 ama dayanamayıp bir iki tane yedim bi sorun olmadı
Mrc_bbk Valla canım ben herşeyi yedim 36 haftalığım şuan hiç ayrım yaptığım bi ürün olmadı çiğ köftenin etlisini bile yedim hamile olduğumu bilmeden. Etsizide sürekli yerim bir problem olmadı