Krispii16 Busilii97 kilolarca kiraz yedim sayesinde ödemlerimi bile attım 😂😂😂 doktor kilo vermişsin bile dedi 😂😂
Busilii97 Krispii16 ay ama benim almam lazim kilooooo😂 aziciik versem hemsire azarliyo bu ne boyle diye bu arada odem atıldığını ilkkez duydum cok iyiymiss
Busilii97 Zeyneprabia 34. Haftadan sonra kiraz yenmiyor arkadaşlar kan sulandırıcı etkisinden dolayı, doğumda olası kanamayı durduramama durumunun önüne geçmek için, Dr dedi. FSCMK boyle diyollaa😂ki bende oyle duymustum Bence cok yememizi veyediklerimizi kiskanan bi topluluk var onlar uyduruyo hep
Ozge3747 Busilii97 Yani ne zararı varmış ki anlamadım ben , Demir ilacı da kullanıyorum ama hiç bir şey olmadı şimdiye kadar
Busilii97 Zeyneprabia 34. Haftadan sonra kiraz yenmiyor arkadaşlar kan sulandırıcı etkisinden dolayı, doğumda olası kanamayı durduramama Ozge3747 cunku bu sebeptenmis🤔
NimetDilmen Sakınan qöze çöp batarmış 😊 35+3 üm hâlâ arada yiyorum yerim de yine. Lafta çileqe dokunmayın iz ckar diolar valla hem dokunuorm hem yiyorum. Herşey ALLAH tan olcaksa yemedende olur batıl inanclara inanmayın 😊
Busilii97 NimetDilmen tabikiii batil inanc olarak degilde arkadasta soylemis kan sulandiriyo diye dogumda kanamayi durduramama olabiliyomus
Ozge3747 Busilii97 Yani her şeyin fazlası zarar tabi ama ben bir sıkıntı yaşamadım bilemiyorum son haftalarda olan varsa yemesin tabi tedbir amaçlı o zaman
Nazliyagiz Vallaha ben 7 haftalığım daha ama 1 saat önce 1 tabak kiraz yedim ve üzerine su içtim 😳 bağırsaklarımı çalıştırsın diye yiyorum aman beee biri ye diyor biri yeme diyor yemin ederim çok erkenden isyanlara başlayacağım 🙄🙄🙄🙄
ZeynebFuad Busilii97 kiraz yemelisin canim kan yapiyor😍ben yiyorum. Visnede ola bilir o biraz ekşi oldugu icin dikkat edebilirsin bence
Busilii97 ZeynebFuad internettende baktimda hep faydasi sayilmis demekki dogru degil zarari oldugu konusu kirazla visneyi ayirt edemiyorum oyuzden farketmiyo bana yiyorum artik napiyim 😂😂
Ozlemsvr Busilii97 ya meyvenin ne zararı olabilir. Kim demişse saçmalamış. Bu sıcaklarda meyve çok iyi geliyor hamilelikte. Ben hamileyken yaza gelmisti hatta kisin tabak tabak mandalina yedim. Canımın istediği het şeyi de azar azar yiyip nefsimi korelttim. Pastırmada yedim hamburger de kolada içtim. 😊
Busilii97 Ozlemsvr tabiki kimse cikipta meyve zararli diyemez dememeli topluca dayak yer bizdenbyani o ne sacma sey 😂😂sadece fazlasi zarar olur