Busilii97 Visne mi kiraz mi bilmiyorumda hamilelikte yenmemeli diye duymustum demir ilaci iciliyosa ozellikle diye simdi emin olamadim cokta yok zaten bi kucuk kase kadar yesem bisey olur mu
Busilii97 MelekAnnesi52 hicte bisey olmadi diyosunuz yani 😂😂 nerde duydum hatirlamiyorum bile ama visne iyi değil diyolardi
MelekAnnesi52 Busilii97 canım fazlasi herşeyin zarar ama ben meyve çok sever yerim gündüz akşam mutlaka yiyorum yani uyanınca bile meyve yediğim olur 😆 az diyosun zaten ne yapacak ki😊
Busilii97 Ayckntmt ya hatirlamiyorumda tam iste cok onermiyolar diye duydum ama bi bakiyim googledan 😂
Busilii97 25agustos he iste bende oyle duydum kan yapiyo ya bizimde kan hacmimiz arttigi icin bi sıkıntı mi ne olabiliyomus heralde eminde degilimde oyleduymustum
Ozge3747 Busilii97 Yani ne zararı varmış ki anlamadım ben , Demir ilacı da kullanıyorum ama hiç bir şey olmadı şimdiye kadar
Busilii97 MelekAnnesi52 yanii herseyin fazlasi zaten zarar en iyisi kararinda yemek ozaman bisey olmaz insallah 😂
Zeyneprabia Haftadan sonra kiraz yenmiyor arkadaşlar kan sulandırıcı etkisinden dolayı, doğumda olası kanamayı durduramama durumunun önüne geçmek için, Dr dedi.
Busilii97 Zeyneprabia hah evettt tam olarak boyle bisey duydumm bende ya Allah razi olsun zararli diyebduydum ama niye zararli hatirlamiyodum
Busilii97 Zeyneprabia 34. Haftadan sonra kiraz yenmiyor arkadaşlar kan sulandırıcı etkisinden dolayı, doğumda olası kanamayı durduramama durumunun önüne geçmek için, Dr dedi. FSCMK boyle diyollaa😂ki bende oyle duymustum Bence cok yememizi veyediklerimizi kiskanan bi topluluk var onlar uyduruyo hep
Busilii97 Zeyneprabia 34. Haftadan sonra kiraz yenmiyor arkadaşlar kan sulandırıcı etkisinden dolayı, doğumda olası kanamayı durduramama Ozge3747 cunku bu sebeptenmis🤔
ZeynepNisa18 Busilii97 ikisi için de bişey duymadım ben yiyorum aksine kan yaparlar. Kirazın fazlası şekerin varsa iyi değil onu biliyorum bi tek 😊
FSCMK Busilii97 bu ne arkadaş hamilelikte yasaklar listesi mübarek 😂ye arkadaşım nolacak sanki vişneden kirazdan bizim ağaçlarda kiraz vişne dolu ben ol bol yiyorum zararını görmedim nolacak sanki 😂