Aysimadgdgl Daha çok yeni hamileligim var fakat doktor kesemi hiç bir şeyi göstermedi daha çok yeni dedi bende kafamda kuruyorum acaba dış gebelik mi diye nolur yardım edin deliricem😥😥😥
Rabia2019 Aysimadgdgl canım ilkten herkesin öyle oluyor daha yeni olduğu için kesen gözükmemiştir kaç haftalıksın
Aylin12 Aysimadgdgl benimde öyle oldu bende çok üzülüyorum şuan 5 haftalık oldu dış gebelik olabilir dedi kesen gözükmüyor dedi alttan ve üsten muayene yaptı rahim duvarında birazcık kalınlaşma var dedi allahım hayırlısını versin inşallah vardır
Aysimadgdgl Rabia2019 daha hiç kontröl etmedi ben ya dış gebelikse diye boş kuruntu yapıyorum galiba dış gebelik olsa beta hcg çok düşük olur diyorlar ama
Melisayenerli Aysimadgdgl Canım Allah yardımcın olsun insallah bol bol dua et yorma kendini betan fazla yükselmemiş 😔 inşallah bebegin vardır ya
Aylin12 Aysimadgdgl amin inşallah böyle olunca insanın bütün hayalleri yıkılıyor allahım kimseyi evlat acisıyla sınamasın
Sevvaldal Aysimadgdgl haftaya göre değil de beta değerine göre keseyi görmeyi bekleyim. Beta değeri 1500-2000 lerde vajinal ultrason ile görülmeli. Karında 3000 den sonra. Ondan önce sadece rahim duvarının kalınlaştığını görebilirler. Betayı iki günde bir kontrol ettirin🙏
Melisayenerli Aysimadgdgl evet baya yükselmesi gerekıyoru canım ben 2 kez kayıp yasadım bu 3. Bebegim bu kadar az yükselme normal gibi değil Ama inşallah Allahım yuzune bakar seni evlat sahibi eder 🤲🏻😔
Littleprince_smother Aysimadgdgl bende ilk öğrendiğim de 3 haftalıktı benim doktorumda bakmadı sadece folik asit verdi bir hafta sonra gel ddi gittim keseyi gördü sonraki haftalarda da kalp atışını duyduk bence bu kadar üzme kendini daha çok yeni inşlallahbir iki haftaya görürsünüz😍♥️🙏🏻