Kivilipastaa milayerli bakalım kuzum ya ikisi de can ikisi de evlat ben şuan kızım diye seveyim bari hevesim geçsin 😂😂😂😂😂😂
Rozi 12+0 da ikili teste girdim. Doktor %80 kız gibi ama 1-2 hafta sonra netleşir dedi. İlk hamileliğimde de aynı doktor ikili testimi yapmıştı ve yine %80 kız demişti, onda cinsiyet değişmedi 9 ay. İnşallah bunda da değişmez 😍
bebiiimamm Rozi ikili teste girdim derken ? Bende yaptırdım kolumdan kan aldı o kadar bu günde sonuç aldım temiz dedi ama cinsiyet söylemedi zaten nerden bilecek ki kandam muayene olmadım
Sinemmom Haftada önce kız sonra erkek yüksek ihtimal dedi. Tabi ki sağlıklı olsun da bebişlerimiz önemli olan o 🤗 ama bebişime birşeyler almak için sabırsızlanıyorum 🐣🤗
milayerli Sinemmom yani canim kızda olsa erkekte olsa bizim evladımız sonuçta insan alışveriş yapmak icin sabırsızlanıyor 😊
Duuyguum Bende senin gibiyim pilisinin resmini verdi hala değişir mi acaba diyorum doktor emin ben değilim 😅
milayerli Duuyguum ya insan emin olamıyor kordon mudur değil midir öyle olsa herhalde doktor anlardı göbek kordonu derdi filan diye kendimi yiyip bitiriyorum 😁
bebiiimamm milayerli bu gün muayene de olacaktım kısmet olmadı 2li sonucu aldım sadece . Belki bende öğrenirim diyordum yarın 14 haftayız 16 da giderim artık daha net olur
Rozi bebiiimamm nasıl yani muayene olmadan ikili test olmaz ki. İkili testte ki amaç ultrason bulgularıyla kan değerlerinin sonuçlarının toplamı gibi. Yani ultrasonda bebeğin burun kemiği ve ense kalınlığına bakması lazım . Ayrıca kalp beyin böbrek mesane vs başka organlarını da gözden geçiriyor. Yani benim kendi doktorum değil ikili test vs bu tür ultrason taramalarını perinatologlar yapıyor. Doktorunuza bir daha danışın.
Gamzeus milayerli bn 12+6 yım cinsiyeti %99 net diye diye kadar beklemek istemiyorum yada 8. Aya kadar beklemek istemiyorum. Bn böyle değişimlerden korkuyorum. Alışınca kötü olurum
bebiiimamm Rozi ben bu gün sonuç almaya gittim tekrat muayene olacaktım temmuzda olacam kan vermeden önce teste gitmeden önce o gün tabiki muayene olduktan sonra yapıldı.