milayerli Kivilipastaa doktorum cok emindi aslında bende gördüm ama insan acaba mi diyor bir ihtimal bırakıyor yinede 🥰
Kivilipastaa milayerli eşim de bi erkek istiyo sanki yanılmadıysa eğer kızımız olucak dedim ☺️ Umarım yanılmamıştır ama dedigin gibi insan bi acaba diyo☺️
milayerli Kivilipastaa hayırlısı bakalım sağlıkla kucağımıza alalım insallah bunlar güzel, tatlı meraklar 🥰
milayerli Kivilipastaa https://i.hizliresim.com/008L4o.jpg canim benimki de böyle 😁 ama seninki pek belli değil ya kızda olabilir erkekte 😊
Kivilipastaa milayerli bence en güzeli ne biliyo musun kuzum eşinin o anki merakı tarifsiz mutluluğu 15+4ü aklımdan asla silmiycem adam ultrason fotoğrafına saatlerce baktı cinsiyet dedim havaya uçtu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kivilipastaa milayerli a bu baya baya erkek 😂😂😂😂😂😂😂bence benim ki de paralel durduğu için kız erkek olunca seninki gibi daha dik duruyo 😂🙈
milayerli Kivilipastaa evet ya onların mutluluğu unutulmaz oluyor benim eşimde sevinçten havalara uçtu 😊
milayerli Kivilipastaa ya göbek kordonu falandır diye saçma saçma düşünüyorum ya doktor kesin dedi ama mal ortada gibi kordon değilse 🤣🤣🤣
Kivilipastaa milayerli benim de aklıma kordon geldi hemen 🙈 bilemedim ki doktorlar da yanılıyo olabilir işte detaylı ultrasonu beklemeli bence 🙈
milayerli Kivilipastaa ya aslında başka pozisyonlarda da baktı baya detaylı muayene etti bu pozisyonu görünce %95 erkek dedi sonra basını ölçtü midesini gördü filan derken başka bi pozisyonda tekrar baktı hayırlı olsun kesin erkek dedi ama... ama işte 😁😁
Yldzzyldzz Bana da salı günü 11+5 ken erkek gibi ama çok emin değilim dedi bi çıkıntı var dedi 🥰🥰 çok merak ediyorum bişeyler almak için sabırsızlanıyorm kızlar bu kadar erken bilebilir mi ya
milayerli Yldzzyldzz 11 cok erken aslında.. kızlarda da çıkıntı oluyor çünkü doktorum bana 13.haftada yorum yapabilirim demişti canim 😊
Yldzzyldzz milayerli evet bana da aslında bu haftada yorum yapmıyorum ama erkek gibi dedi :) inşallah hayırlısı olsun ama merak ediyorum haftaya bidaha gitçem ozaman öğrenirim inşallah 😊
Zisan14 13+3 üz ama henüz öğrenemedik daha 25 inde gidicez bakalım bu sefer söyler doktorumuz inşallah 🤷🏻♀️😇
milayerli Yldzzyldzz insallah canim ultrason cihazının kalitesi ve doktorun tecrübesi ve bebişin göstermesi ile öğrenirsin insallah 🙏🏻😊
Melegimm19 milayerli şimdilik iki cinsiyete de olan şeyler al canım hevesini geçsin biraz bir dahaki kontrolde daha emin olursun sonra istediğin ne varsa al 😂😍
milayerli Melegimm19 öyle yapacağım artık Allahtan tatil zamanımız geldi de vakit daha hızlı geçer bana 🙈