Sh123 NurunAnnesi nasıl gidiyor kaç kilosun bebek kaç kilo günlük hayatta sorunların oluyor mu bebek yüzünden 😂 aynıyızya merak ettim açıkçası
Tugsem81 NurunAnnesi bende şişme felan ole yok dıyecek kadar az masallah gebelıgımden hıcbırsey anlamadım ılk gebelıgım bana hıcbır zararı olmadı ne bulantı ne agrı ne sancı ne sısme dogumu beklıyoruz ınsallah saglıkla alabılırım kucagıma dogumda sezeryan olucak mecbur
NurunAnnesi Tugsem81 ya benimde ilk hamileliyimde sorunum olmamisti sisme falan yoktu ama simdikinde cok sistimm😔😔
NurunAnnesi Sh123 valla cok kotu gidiyo skn haftalar ayak kol yuz heryer şişti ben 58kiloyum bebegim 2.600 kilo evet yasiyorum sikinti arada oluyo oda
Bysima NurunAnnesi Allah herkeze sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim son 16 günüm kaldı geçiyor geçmiyor derken simdi de gebeliğe alıştım biraz daha duracak gibi geliyor ama artık son günleri 🥰
AyEr NurunAnnesi normal ıstemıyorum ılk bebegım uc aylıken öldü canlı kurtaj oldum o yuzden sezrryan ıstedım
Seymakayaoglu 37 + 1 haftaligim perşembe günü sezeryan olcam allah hepimizi sag saglim kurtarsin saglikla alalim kucagimiza imsâllah bebeklerimizi🤗
Canoglum001 Turas ay ne güzel ya bana da ilk 20 si diyordu en son salı günü gittim 24 dedi.bu hafta yine kontrol bar ısrar edicem 20snde alsin diye.3-4gun ne farkediyosa sanki
Turas Canoglum001 hıc bısey farketmıyor ama ben cok sabırsıZım artık dogsun evım bebek bebek koksun 🙏🏻Allah ısteyen herkese nasıp etsın
Bysima Canoglum001 yürüyüş yapmamı engelliyor yine çekerim bir türlü ama artık benim de yavaştan acilmam olmalıki vaktinde güzel bir doğum yapabilmek için
Sh123 NurunAnnesi yaa 🤦🏻♀️ Ben 65 kiloyum 66 olmuş olabilirim. Şişim falan yok. Çok da sıkıntı cekmiyorum açıkcası. Az kaldı doğurcaz inşallah🤷🏻♀️
Sh123 NurunAnnesi 65 kiloyum bebek 3 kiloymuş ben artık sabırsızlık doğurmak istiyorum ama belirti yok. Bazen nefes darlığı oluyor uyurken zor uyuyorum o kadar🤷🏻♀️
Tugsem81 NurunAnnesi ole oluyormus ya hıc bırı bırını tutmuyormus erkek bebeklerde cok duyuyorum sıslık benımkı kız sızınkı erkekmı