Gokmeninannesi Babba ben kızım olsaydı eflin ya da esila koyacaktım ikiside mükemmel bence ve direk kuran da geçmese bile onlarla ilişkili mesela birinin anlamı cennet kapısı. Ama oğlum olucağını öğrenince gökmen koyduk. 🤷♀️
Afra34 Ozgecomelek arkadaşım kızım olursa Azra Bera koyarım demişti oradan kalmış aklımda öylemiy miş 😄😄
Pembepanter Chan bende bunu çok istedim ama biri yazmıştı buraya ismim mihrimah ama herkes mihriban diyor ismimi kullanamıyorum ona göre koyun diye. Sonra vazgeçtim😂 sizde de öylen bir durum var Mı🌸💜
Chan Pembepanter Mihriban diyecekken b harfini m ye çevirince ortaya değişik bir şey çıktığı doğrudur 😂
Pembepanter Seda_123 anlamı çok güzel ama peygamber efendimizin uygun görmeyip değiştirdiği isimlerden🌸💜
Pembepanter Sedahatun bence çokgüxel öztürkçe koymak istemesi🌸💜 bende öztürkçe bir isin koymayı düşünüyorum bakalım babamız onaylarsa😂 2 gündür düşünüyor😂 zaten ismin Kuran’da geçmesine gerek yok, anlam olarak güzel olması önemli🌸💜
Gulsum1453 Esra-A ben bu ismi çok istiyorum ama eşim kabul etmiyo malesef ama harika bi isim bence duyan herkes bayılıyo😊