Ezqiiarslangoz almina koyacam bende allah kısmet ederse ve anlamı da çok güzel ( mekke yakınlarında safa dağının yanın da bir dağ adıymış. )
Aysaa12 Babba Müberra 💚 Nur suresinde geçiyor kızımın da adı olacak inşallah. Temize çıkmış aklanmış, müstesna, azade, arınmış. Hz. Peygamberin isimlerinden 🥰😍
Sedahatun Babba eşim öztürkçe isimlerle kafayı bozdu kuranda geçmiyor ama Selenga ismi eminim hiç duyulmamıştır.
Pembepanter Sedahatun bence çokgüxel öztürkçe koymak istemesi🌸💜 bende öztürkçe bir isin koymayı düşünüyorum bakalım babamız onaylarsa😂 2 gündür düşünüyor😂 zaten ismin Kuran’da geçmesine gerek yok, anlam olarak güzel olması önemli🌸💜
Esra-A Ikraafra ne güzel. Afra ismini çok fazla duymadım anlamıda güzel gördüğüm anda işte dedim kızımın ismi 😍
Tosbikli Babba kızımın İsmi Elizan Arapçası el-ezan demek bi nevi ezan demek ama Elmira ismini de çok beğeniyorum anlamını bilmiyorum 🙈Bide Mislina düşünmüştüm kızımın ismini Elizana karar verdik oda 7 uyurlardan birinin ismi .
mervepsai Babba kuranda gecmiyor ama anlamı güzel kızıma koyucam inşallah duru ayza anlamı ay gibi güzel yüzlü kız dmek duru ztn saf temiz berrak anlamında 🌸
Benimisteo Minikfasulyeveannesi Bende kizim olursa Serra koyarim diyodum ama oglum olcak hayirlisiyla. Serra isminde tek sevmedigim sey Serra Yilmaz diye bi oyuncu var ve din dusmani bi kadin tiksiniyorum o kadindan ve aklima malesef hep o geliyor
Mlkemrecre Babba Ecre Kuran-ı Kerim'de bi çok ayette geçiyor mükafat ödül anlamında kızımıza koyacağız inşAllah
Benimisteo Minikfasulyeveannesi gercekten mi. Demek kadin o kadar taninmis ki artik din dusmanligiyla.