clmmmmm Seda5892 melikeyakisikli masalsii kızlar bi damla kan geldi doktorun yanndayken 😔progesteron fitil verdi düşüge karşı😔 5 .haftada bidaha gel keseye bakalım dedi
melikeyakisikli clmmmmm o sancılar çok normal yerleşme ağrısı ama genede doktora görünmenizde fayda var rahim duvarı kalınlığı rahim ağzı genişliği iyise allah korusun kese içinde herhangi bi kanama yoksa doktorlar normal diyor ben hergün çekiyordum 😞
clmmmmm melikeyakisikli inşallah kötü bişey degildir canm sabh hafifti birden çogaldı sansım kıvranıyorum resmn😔kesede gözükmez zaten ne diyecek bilmiyoeum dr
Seda5892 clmmmmm adet sancısı gibi sancı ise korkmayın ☺️ Uzuuuun bir süre devam edecek 🥰 hayırlı olsun hepinize sağlıcakla alın kucağınıza
Menis21 clmmmmm Ya yerleşme kanamasıdır yada üstüne adet kanamasidir korkma birşey olmaz progestanı düzenli kullan yat dinlen hiç bir iş yapma tutunsun iyice yaramaz.
Seda5892 clmmmmm iğne vermedi mi keşke iğne de verseymiş dikkatli ol canım lavabo dışında kalkma bende de çok kanamalar oldu içini hep ferah tut geçmiş olsun
melikeyakisikli clmmmmm korkma canım bende geçirdim aynı şeyleri lekem geldi bi daha gelmedi yerleşme kanaması dedi doktorum sakın korkma iş güç yapma kocan yapsın dedi progesteronu banada verdi korkma içini ferah tut kendinide çok sakınma yiyecek ekmeği varsa zaten sen ne yaparsan yap olur canım bol bol dua et sadece 🙏🏻🙏🏻
masalsii clmmmmm bende biraz önce doktora sordum yarın kan ver yükselişe göre 5. Haftada gel dedi yarın kan vericem tekrar inş yükseliş olmuştur, pazara gittim geldim belim inanılmaz ağrıyor, sanki bıcak batıyor. Sende dinlen bol bol lütfen 🙏🏻
clmmmmm Seda5892 yok canm vermedi igne prıgestonu düzenli kullanırsan bişey olmaz dinlen dedi🙏inşallh güzel olur hersey cnm çok saol
Hamd_olsun clmmmmm kızımda hiç sıkıntım olmadı ama benim oğlumda çok kanamam olurdu. Çok iyi hatırlıyorum hamileyken dinlenirdim üzerimdeki battaniye yi çekerken bile karnıma zorluk gelirdi aşırı kanamam olurdu doktora giderdim ağır kaldırmak yasak derdi. Topuklu ayakkabı kesinlikle giymeyeceksin derdi. İlaç kullandım mı hatırlamıyorum. Çook şükür sağlıklı doğdu oğlum şimdi 12 yaşında babasıyla iş yerinde çalışıyor.. demem o ki korkmayın sadece dikkat edin