BalDamlam Teslime328 alin ve güneş 🤗 ben rüyamda gördüm kızım oluyordu ismini ışıl güneş koyuyordum, hamile olmadan önce görmüştüm. Şimdi 6+1 hamileyim, Allah nasip ederde bir kızım olursa ismimi ışıl güneş koyucam 🤗 sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🙏🙏🙏🙏
merve_33 bence ilk bu isimler kuranda geçiyor mu caiz midir degil midir diye arastirmaniz daha iyi... cunku öbür dünyada çocuklarınıza verdiginiz isimlerinde hesabini vereceksiniz.. deniz su nehir irmak kumsal gunes v. b. isimleri vermek günah diye biliyorum tabi size kalmis bi karar ama.. ben bildiklerimi soylemek mecburiyetindeyim yoksa buda benim icin günah olur... iyi günler🙂
Eceyavuz ZehraAlbayrak mısra? Herkesin kendi fikri ama çocuklara isim koyarken biraz çocuğu da düşünmek gerekiyor mısra anlamı yok farkli olacaz diye bebeklerimizin isimlerini mahvetmeye gerek yok bence
ZehraAlbayrak Eceyavuz misra yeni isim degilki cok eskiden beri var hem misra siirin bi satiri demek uydurma bi kelime degil anlami var. Anlami guzeldir kotudur bakis aciniza kalmis ama biraz sert ciktiniz bence gereksiz yere. Hanimefendi secenekler sunmus bende begendigimi soyledim ekstra bisiy yazmadimki