fatmanecmettin Ben 5 haftalık hamileyim 80 kilo ile hamile kaldım 168 boyum çok kötü hissediyorum kendimi 😐😔😔
sebos Susamtanesii ama alıcam bu kaçınılmaz almaktan korkmuyorumda doğumdan sonra o kiloların benimle kalmasından korkuyorum
Susamtanesii Kbrbrfn merhaba canım e bebek suyu eşi falan en az 3-4 kilo almanız lazımdı verdiniz o zaman maşallah size 🙂
Susamtanesii YaseminBatrk az kalmış zaten doğuma en fazla 2 kilo daha alırsınız karnınız kaçıncı haftada çıktı?
YaseminBatrk Susamtanesii iç karnım geniş benim 28 e kadar çıkmadı desem yeridir karnım çıkmaya başlayınca çatlaklarım oluştu 🙄
Nurerdgn Susamtanesii 67 ile hamile kaldim 22+4 haftalik hamileyim 78 olmusum hizli aliyorum ama napiym tek dert kilo olsun bebegim saglikli olsun da
Merve0402 Susamtanesii Ben 83 ile hamile kaldım şuanda 30 haftalık ve 89 kilodayım boyum 1.67 😃 Doğumdan sonra vericez inşallah 🙏😆
Susamtanesii firdevs kimisi kilolu anneler hareketleri geç hisseder diyor ne kadar doğru bilmiyorum benim bebeğim daha küçük ne zaman hissedeceğim bilmiyorum ilk gebeliğim🙂 siz kaç haftaliksiniz ?