Susamtanesii Merhaba ben 88 kilo ile hamile kaldım 13 haftalık hamileyim 4 kilo aldım 85 üzeri hamile kalan anneler kaç haftaliksiniz kaç kilo aldınız, bu arada boyum 1.80
Secill911 Susamtanesii bende 77 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 ama kilo almaktan ziyade veriyorum şu an 10. Haftanın içindeyiz bulantı ve kusmalarım çok yoğun uykusuzlukta eklenince kilo vermeye başladım ben😔
Ozlemr Susamtanesii merhaba. Boyum 165. 90 kiloyla hamile kaldım 24 haftalık hamileyim 4 kilo aldım bende
Busrahanim Susamtanesii 85 ile hamile kaldım doğumuma 2 hafta var 101 kiloyum boyum 165 tombik bi anne oldum kiloları vermek için ogluşumu doğurmayı bekliyorum 😒😒
Kbrbrfn Susamtanesii selamm🙂 bende 86kg ile hamile kaldım boyumda 1.60 26+0 gebeyim hiç kilo almadım.. doktoruma durumu söyledim benim gibi hiç kilo almayan hamileler vermiş oluyorlarmış.. şuan da kilom sabit fakat doktora göre 7.aydayım ve her ay başına -7 olmuşum. Ama bebeğimin kilosu yerinde istediğimde bu zaten 🙂
Mucizemleben Secill911 cok normal canim bende 62 kilo ile hamile kaldim 53 kiloya kadar dustum simdi 37 haftaligim ve 68 kilo oldjm baslarda kilo vermek cok ise yariyor inan bana😊😊
-Elif- Ozlemr bende boy kilo olarak sizin gibiyim bebeği kaçıncı haftada hissettiniz acaba 19+4 üm hala belirgin bi hareket hissetmedim 🙈
sebos 75 ile hamile kaldım şuan 13 haftalığız boyum 1.70 henüz kilo almadım ama çok korkuyorum aldığım kiloları veremezsem diye 😣
Secill911 sebos bende çok şişerim diye korkuyorum ama bizim gibi hamilelerin 10-12 kilo alması normal görünüyor 🙈
Hediyenaze Kızlar ben 85 'le hamıle kalıp 107 ile doğurmuştum doğumdan sonra sıkı bir diyetle 75 kiloya düşmüştüm ama 2 yıl ıcınde tekrar 85deyim suan 😂
Dimplesgirll 1.72 boy 80 le hamile kaldım 21 haftalık olduk 84 olmuşum çok aldım gibi geliyor karnım kocaman oldu
Susamtanesii Kbrbrfn merhaba canım e bebek suyu eşi falan en az 3-4 kilo almanız lazımdı verdiniz o zaman maşallah size 🙂
K3l3b3k slm 1.74 boyum..68 ile hamile kaldim 8 hftalik hamileyim daha almadim ama doguma kadar ne olurum belli degil 🙁