AyEr Oflaz-kayra61 canım merhaba oncelıkle korkma bebegın 34 haftalık bazı bebekler 27 haftalık 28 haftalık doguyor ama cok guclu oluyorlar kuveze gırerse gozlem amaclı 1 2 gun koyuyorlar bende 36 haftalıgım sancılarım tavan erken dogum rıskınden bugune geldık yata yata dun cıger gelıstırıcı ıgne kasılma ıgnesı ıkı kıloluk ıkı serum ve 6 hapla sancılarım 50 zor dustu bugun yıne sancım var bu aksam nst gırmeye gıdıcem ve ıgnemın dıger dozunu vurulucam kılosuda gayet ıyı benım oğlum suan 2800 doktorum 38 gormeyı planlıyor ama durmuyor hayırlısıyla cuma gunu yıne sancılanırsam alıcaklar korkma hayırlı dogumlar dılerım❤️
Bahar12_anne İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız küveze girmez, doğumdan sonrada haber verirmisiniz bebeğin durumu nasıl bende 34. Haftamdayım
Kubos1 Oflaz-kayra61 rabbim yar ve yardımcınız olsun bizi de haberdir edin inşallah hiç bir sorun olmadan atlatırsınız 🤲🌸
Oflaz-kayra61 Zelnuray canım yeni kendime geldim genel anestezi aldım çok şükür sağlık durumumuz iyi kızım da biraz solunum sıkıntısı var ondan dalayı küveZe alındı
Zelnuray Oflaz-kayra61 oyy maşallah rabbim bide kucağına versin herşeyi unutursun ❤️❤️ Hayırlınolsun rabbim bebeğinle uzun sağlıklı imanlı ömür nasip etsin
Kahraman35 Oflaz-kayra61 oyyy çok sevindim maaşallah. Onu da atlatacak inşallah Allah yardımcın olsun. Sağlıkla evinize gidin 😍
Oflaz-kayra61 PrenssAnnesiiii canım kalp atışları zayıflamıştı ve aşırı strese girmiş karnımdayken mecbur sezeryan oldum şuan küvezde solunum sıkıntısı var biraz
Oflaz-kayra61 Zelnuray bebişlerimiz iyi olsun biz anneler herşeyi unuturuz ☺️ Rabbim seninde sağlıklı birşekilde kucağına almayı naaip etsin canım
Zelnuray Oflaz-kayra61 aynrn öyle bebişler iyi oldun onların bi gülmesi ağlaması unutturur ❤️ Amin canım allah razı olsun