Serpil33 Benimde 6 temmuz ve önümüzdeki hafta aşılama yapılacak dua edermisiniz inşallah tutar eşimde sperm hareketsizliği var ama geçen ay değerler bayağı yükselmiş
Seda4686 Pnrbtr paylaşalım canım 😬 ben şöyle yapacağım takvimimdeki yumurtlama günümde ovulasyon da yapacağım programın doğruluğunu anlamak adına 🥰🥰
Hlyagnrr Pnrbtr @Seda4686 kızlar bende ovu testi yapmak istiyorum da hergin mü yapcaz nasıl olcak o ?
Seda4686 Hlyagnrr canım sanırım adet bitiminde 3.gün başlıyorsun, yumurtlama olana kadar devam ediyorsun, bir gebenin günlüğü diye bir instagramda bir sayfa var orayı incelediğinde kadın detaylı bir şekilde anlatıyor zaten 🤓
Pnrbtr Hlyagnrr ben adetimin son günü başladım. Çift çizgiyi aynı koyulukta görenede kadar devam teste. ve onun ertesi günü de yapıyosun yumurta çatlamışmı çatlamamış mı bakıyosun. Çift çizgi çıkan günü ve onun sonrasında ki 3 günü de değerlendiriyorsun.
Hamd_olsun Pnrbtr ben çift çizgiyi 13 Haziran sabah çok koyu gördüm öğleyin silikleşmeye başladı ama eşim işte idi gecesini değerlendirebildim. Ondan öncesi ise ilkşki yoktu. Tutma ihtimali varmı dır
htcmuhammed Kızlarrrr gebelik olunca illa belirti olucak mı dun veya bugun olmam gerekiyordu olmadim belirti sarti mi biliyor musnuz. Diger 2 kaybimda belirtilerm vardi ama suan anliyamiyrm hcbsey yok?
htcmuhammed Pnrbtr dun yaptim tek cizgi idi Şoyle de dusunuyorum adetime 10 11 gun kala iliski oldu gec dollenme de olabilir mi? Ve ben 20 gunde bir adet oluyrm
Tobe Kızlar nasılsınız? 6 temmuza çok var ama ben reglim biter bitmez yumurtlamışım Ovülasyon testine göre. Çok erken yumurtlayıp sağlıklı bir gebelik oluşur mu bilginiz var mı?
Pnrbtr Tobe benim bugün 12. Gün yumurtlama yok hala. Bence olur gebelik değerlendirdiysen o günleri. Hatta erken de öğrenebilirsin.
Tobe Pnrbtr değerlendirdim ama bilmiyorum inşallah tutar bi kaç gündür kasıklarımda hareket ve batma var ama kısmet ☺️