zynp1512 Seda4686 bende bekleyenlerden im ama haziranın sonunda gelsin istiyorum temmuza girmeden yürüyüşler pilatesler hurmalar vs başladım bile ben
Seda4686 zynp1512 ne güzel inşallah bu ay hep beraber güzel haberler alırız diyelim canım ben henüz özel bir şey yapmıyorum sadece folik asit kullanıyorum valla 😬😬
Tobe Kızlar özel olarak yaptığınız bi kür takviye vs bişey var mı? Ben bir yıldır bebek istiyorum 3 cm çikolata kistim var iki aydır folik asit d vitamini ve kan ilacı kullanıyorum bu ay da ilk kez Ovülasyon testine başladım. Sizler neler yapıyosunuz
mrs Tobe canım bende infolic combi d vitamini b12 ignesi kullanıyorum birde bu ay ilk defa soğan kürünü denedim bakalım bekliyip görücez
Tobe Bu ay altı gün geciktim ama sonunda regli oldum test yapmıştım hafif silik bi çizgi gördüm ama kısmet değilmiş
Marayy Tobe canım benim 3 ay önce çikolata kistim 1.5 cm di ve 14 ay oldu daha hamile kalamadım bir aşılamam olumsuz oldu sanırsam çikolata kisti engel oluyor
Pnrbtr Bugün 9. Gün. Adetim bittiğinden beri ovülasyon testi yapıyorum. Hala yumurtlama gelmedi. Söyleniyor hep diye adetimin bittiği günü değerlendirdim. Yumurtlamayı görmeyi bekliyorum
Tobe Marayy benimde 14 ay oldu hemen hemen doktorlar çok engel olmuyo diyip deneyin diye gönderiyo. Macun aldım tadından dolayı kullanamadım. Karbonat kisti küçültüyo dediler onu denedim oda fayda etmedi. Soğan suyunu iki ay denedim yine olmadı😂 bu ay ilk kez Ovülasyon deniyorum bilmiyorum ne olucak 😂
Marayy Tobe bende soğan suyu iki ay denedim olmadı karışımlar denedim olması çvülasyon kaç ay denedim yine olmadı vitaminler felan hiç birden fayda etmedi şimdi herseyi bıraktım sadece eşim kuruyemisli karışım kullanıyor suan