Ozge3747 Seyma123 400 tl muayene ücreti detaylı için ayrı ücret ödemiyorsun indirim falan Yok canım, ayrıca kart kabul etmiyorlar nakit ödemen gerekiyor
yigitmom_ Seyma123 genesiste zaten her gittiginde detayli bakılıyor canim bir daha detayli bakmak icjn baska doktora mi gitmek gerekiyor
Seyma123 yigitmom_ canım detaylı ultrason çok farklı bebeğin dış organlar dışında kalbi böbrekleri herşeyine bakılıyor ama bu düşünce doktordan doktora değişiyor bence 3lü 4lü testten daha önemli
yigitmom_ Seyma123 bende 2li 3lu v.s testleri yaptırmadım ve sadece ihtimali göz onunde bulunduruyorlar o zaman tam net olani detayli ultrason
Demrl Seyma123 anladım ben evime yakın diye gittim doktora da iyi dediler diyarbakırlı olmadığım içinde endişelendim soruyum dedim teşekkür ederim canım
Seyma123 Demrl valla bende Diyarbakırlı değilim eşimin işinden dolayı burdayım doğumum da orda olucak rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin InşAllah ama bilmiyorum bende doktor konusunda kararsızım hala
Seyma123 yigitmom_ yani canım sana şöyle söyleyim bebeğin kalbinde mi bir sıkıntı var veya da ayağında ortapedik bir sıkıntı tabi Allah korusun sağlıkla doğsunlar da önlemi doğunca hemen alınıyor
Duhancan Busrarda_23 benm ilk gebeliğim riskliydi ikinci gebeligim suanda buda cok riskli ahmet yalınkaya dahil gitmedigim doktor kalmadı ama memorial neval hoca gibi degil hicbiri bence diyarbakırda ennnn iyi kadın doğum uzmanı neval yaman görük
Busrarda_23 Duhancan bende ilk gebelikte kalp durdu şimdiki gebeliğim de riskli rahim agzında kısalma başladı daha 18 haftadayım bilmiyorum hayırlısıyla bugünleri atlatsaydık