ZehraAlbayrak BirVeraAnnesi35 zaten bikere icti tekrar icmicek ama evhamliyiz iste malum. İnsallah bisiy cikmaz bebiste etki etmemistir ins
ZehraAlbayrak BirVeraAnnesi35 yok yok cok ciddiyim kendime kizdim nasil akil edemedim diye bunu basiretim baglanmis resmen 😊
Brnaebu ZehraAlbayrak 5.5 haftalik hamileymisim haberim yoktu tabiki bende yilbasinda icmistim 3 bardak votka cok şükür şuan 29.haftamizdayiz bi sorun yok ama bilsem tabiki içmezdim
ZehraAlbayrak Brnaebu tesekkurler. Baslarda sorun olmuyoda ilerleyince korktuk. Kendi doktoruma danisicam hic aklima gelmemisti demin yorumda gorunce saolsun hatirlatti hanimefendi 😊
BirVeraAnnesi35 ZehraAlbayrak bende beni mi tersledi ki dedim hani bizim aklımıza gelmedimi diyince yanlış anlamışım bnde 😂😂
Biyolog Bende hamile olduğumu bilmiyordum 4 haftalıkken baya rakı içmiştim. Şükür bisey olmadı cikmadida. Şuan 14 haftalık
Aysnrplt ZehraAlbayrak doktorunu arasın randevuya varsa sonuçta ne olduğunu anlamadan içmiş kırmızı şarap için bişey olmaz diyen doktorlar varmış ama ne tür bir alkol aldı bilemeyiz sonuçta inşallah bişey olmamıştır. Bundan sonra da ders olsun bilmediği bişeyi yiyip içmesin 🙂
ZehraAlbayrak Aysnrplt onun doktor isi biraz sikintili yukarda yazmistim tanidiklariymis dr kucuk yerde duyulur diye cekiniyo benim doktoruma sorucaz burda hic aklima gelmemisti gercekten yorumlardan gordum bu tavsiyeyide sagolun keske postu silebilsem bosa yer kapliyo ilginiz icin tskler 😊
Nezihanes Ben 2 ay boyunca sürekli içtim hamile olduğumu bilmiyodum Allah’ıma şükürler olsun bişey yok gayet sağlıklı kontrolerimizde sonuçta bilinçli tüketmemiş insan çok üzülüyo ben hala vicdan yapıyorum 😔😔
Mervednr ZehraAlbayrak kokteyl tarzı bişeyse içerisindeki alkol miktarı azdır diye tahmin ediyorum. Bilmeden içmiş bişey olmaz o kadarcıktan sonuçta hamile olduğunu bilmeden içenlerde var bi sıkıntı yaşamıyolar. Doktoruna sorsun yinede
ZehraAlbayrak Mervednr benim doktoruma sorucaz burda artik acil yapilmasi gereken bisiy olursa belki fln tesekkurler
BurinTasKaradag Alkolün etkisi sivaradan daha beter !! Doktora sorsanızda boş artık olan olmuş :) inşallah sağlıkla gelsin bebeiş
Hzlhakko ZehraAlbayrak yabancı ülkelerde hamileyken içen çokmuş bir kereden birşey olmaz 1 kadeh şaraba izin veriyorlar doktorlar umarım bir daha yapmaz 😄
ZehraAlbayrak Hzlhakko yok yapmaz icen biri degil zaten bilmeden icti bu korku ona yeter bidaha hic icicegini sanmiyorum hemde😀
Dilanserdar Ben uyuşturucu içen annelerin bebeklerinin dünyaya bağımlı olarak geldiğini okumuştum. Alkolle ilgili bir bilgim yok 🤯 😄