korkmazst Pendikte oturuyorum ve iyi bir doktor ariyorum özel hastane de 🤔 7 haftalik hamileyim ilk hamileligim isini dogru yapan guvenilir tum testleri atlamadan dogru duzgun yapacak doktor olsun istiyorum yardimci olabilecek birileri var mii ? 🤗
bsyaaa korkmazst pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum ben hale hanımın hastasıyım çok memnunum kendisinden tavsiye ederim
Fikriyeee korkmazst pendik kurtköy emsey hastanesinde canan hanıma gidiyorum şiddetle tavsiye ederim zaten baya bir hastası var talep çok . Çok iyi ve gerçekten tecrübeli bir doktor ve eli çok hafif☺️
korkmazst Deletedmom133 bölge hastanesinde 9 ay boyunca seni muayene eden doktorlar gece dogumun gelirse gelmiyorlarmis :( yani gece dogurursan herhangi bir doktor geliyormus bu cok korkutucu
SevdaLinkaaa korkmazst Ben kendi doktorumun bayram günü geldiğini biliyorum ,arkadaşımdan şahidim . Doktordan doktora değişiyor demek
metehan2 Cok yogun bir doktora gitmemenizi tavsiye ederim 9 aydir emseyde ummuhan hanima gidiyorum cok memnunum randevusuz bile gidebiliyorum ve cok ilgili arkadas gibi🙏🏻
korkmazst Gozdefiraf nilufer hanimin cok iyi oldugunu duydum fakat hastane gereksiz yere cok pahaliymis. Dogum ucretini ve muayene ucretini biliyor musunuz
Gozdefiraf korkmazst evet Nilüfer hanım çok iyi 4 sene önce doğumumu onda yaptım yok böyle bi kadın herşeyimle yakınen ilgileniyor o zamanlar Kartal umut hastanesindeydi.bu 2. Hamileliğim Pendik medicalparka geçmiş sırf onun için gidiyorum muane 180 tl normal Doğum 3500 tl zorunlu sezeryan 5000 tl.gerçekten çok pahalı doktorda testlerini devlette yaptır burda o kadar para verme dedi muaneyi artık devlette yaptırıyorum her bilgiyi Nilüfer hanımlada paylaşıyorum aksi bi durum olduğunda Doktorum gel diyor öyle gidiyorum.mesela dün 2 li tarama testim vardı hastane 500 tl fiyat verdi ben devlette yaptırdım 1 hafta sonra sonucumla hem devletteki doktora göstereceğim hemde ne olur ne olmaz diye Nilüfer hanıma göndereceğim
bsyaaa korkmazst normal doğum 2000 lira muayene ücretleri de 95 lira ben her ay tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıp götürüyorum doktorumun illa bursa yaptır diye bi talebi olmadı her gitmem de sonuçlarıma bakıyor eşimin her sorusuna hiç usanmadan cevap veriyor😂
honey korkmazst Pendik değil ama Kartalda bi dr önerebilirm, Kartal Avicenna Umut hastanesinde Sibel Demir var, onu çok övüyolar, forumdada çok denk geldim,eşimin kuzenininde doktoruydu o da memnun kalmıştı 👍🏻
Elifinannesii korkmazst Bölge hastanesi Doğan Cüceloğlu kesinlikle işinde çok çok iyi. Riskli gebelik geçiriyorum serklajlıyım, çok memnunum 👍🏻