cennet_aka27 Aynur1990 dün vuruldum hic agrım olmadı bugün cok hafif kolumu oynatırken oluyor o kadar
Aynur1990 Deletedmom2 bende dün oldum dün hiç bişey yoktu geceye doğru başladı bugünde devam ediyo çok ağrıyo ya
Melteeeem Bu aşıları ne zaman olmaya başlıyoruz sağlık ocağı daha kayıt yapmadı beni dün gidiyorum doktorunuz yok Çarşamba gelin diye Bayram’dan önce gittim labaratuar kapalı dendi bayramdan sonra gelin dendi 2 aylığım geç kalmıyorum değilmi
Mlssa Melteeeem 20.haftada falan yapılıyor canım söylerler sana.Doktoruna da söyle o da yönlendirir ama zaten sağlık ocağı söylüyor hangi tarihte gitmen gerektiğini🌸
Mlssa Aynur1990 İlk gün bişey olmuyor ama ertesi gün biraz ağrı olabilir,bazılarında hiç ağrı olmamış ama bende oldu. 2-3 güne tamamen geçiyor,üstüne yatmamaya çalışırsın yeterli🌸
A_S_K Aynur1990 bende dün oldum. Kolumda böyle kapıya falan çarpmışım gibi ağrı var dokununca normalde hissetmiyorum. Dokununca yada uzanınca sızlıyor o kadar 😊
Gmz942 Benim ilk gün hiç ağrım yoktu ikinci gün enteresan bir şekilde, saçımı toplamak için kolumu kaldırmamla birlikte ağrı başladı. 3gün dokununca kolumu kaldırımca üzerine yatınca fln çok acıdı ama geçti sonra.