hamilegunlugum Ece156 evet benimde böyle çıkmıştı hayırlı olsun bide kan ver canım için rahat etsin emin ol😊
1gzm1 Mervesbaby DiplomaliEvHanimi Mervesbaby bende 5+2 hamileyim kızlar ilk gebeligim vajinam sızlıyor ve hep uyku hali halsizlik ve bel ağrısı var şuan siz kaç haftaliksiniz ve ne gbi şeyler yasiyorsunuz
Metehanmoms 1gzm1 bendede uyku halsizlk çok var sabahları çok az bi bulantm oluyo bide ilaçtan dolayı baş dönmesi o kadar çok çok azda akıntı var galiba tam emin değilm
h61 Arkadaşlar bende bugün test yaptım adetime 4 gün var çok silik çıktı doktora gittim ultrasonla baktı bişey diyemem daha erken dedi aklım çok karışık kendimi hamile gibi hissediyorum 🤦🏻♀️ Fotoğraf yükleyemedim bana da yardımcı olur musunuz
Yeni_annee h61 benimde çok silik çıkmıştı neredeyse görünmüyordu bile çok dikkatli bakınca görünüyordu. Test yaptırdım cikti. Öyle görünmesinin sebebi daha erken olduğu içindir kan testi verin bence
1gzm1 Metehanmoms akıntı icin progestan verdimi doktorun canım bnimde biraz var akintim kahverengi çok az geliyor ama progestan kullanıyorum
TunarinAnnesi Ece156 Hamilesin hayatım tebrikler dua et bizim için bende son 3gün var ama adetimin geçmesini bekliyorum
Mervesbaby h61 idtarda çıkmış ama? Silik çizgi. İdrarda cıkan kanda hayli hayli çıkar aksine idrarda daha geç çıkar mutlaka kan verin
Metehanmoms 1gzm1 yok hayır o kadar fazla akıntm yok benm sadece progestoron hormonu düşük olduğu için yükseltmek için verdi o kadar