Metehanmoms bide bana salam sosis filan bişiler yok dedi kahve zaten çayda açık olacak böyle bikaç şey daha vardı ama tam hatırlamıyorum normal süreç herhalde bu yenmemesi gerekn genel şeyler
gzde34 ponciklerin_annesi merhaba bende 8+5im aynı şekilde benimde iştahım arttı bulantılarım azaldı ama arada bi yine bulanıyor tiksinme var sizi ne zaman çağırdı doktorunuz tekrar kontrole ben yarın gidicem heyecanlıyım büyümüştür şimdi 😊
barslnftmnr Merhaba bende 7+1 deyim henüz cok küçücük :) yoğun bulantım yok, olmaması normal mi bilmiyorum gerçi ilk gebeliğim benimde, halsizlik ve yoğun uyku hali var sadece :)
Ece156 Kızlar bugün reglime 4 gün var dayanamadım test yaptım çok silik bi çizgi çıktı ilk 5 dakikada ancak günışığında gözüküyor, sizce hamile miyim? https://hizliresim.com/p/yukle
Kbra7777 Ece156 albi de yanlış çıkan çok duydum ama var gözüküyor benimde adetime dört gün kala çıkmıştı böyle laquark test daha güvenilir istersen tekrarla inşallah hamilesindir ❣️
Dilos10 Ece156 çift çizgiye benziyo inşallah hamilesindir ama adet gününe kadar daha bekle bidaha yap
hamilegunlugum Ece156 evet benimde böyle çıkmıştı hayırlı olsun bide kan ver canım için rahat etsin emin ol😊
Ece156 Kbra7777 hadi ya, test markasına hiç dikkat etmemiştim. Ben kan veriiym en iyisi, garanti olsun :)
Dilos10 Metehanmoms valla bana herkes ikiz diyodu tek kese gördüm ama ikiz olabilir diyolar yüksek olduğunda
Kbra7777 Ece156 bencede var ama sonra üzülme diye çok şey yapamadım en garanti kan tabii bizede haber ver 😊